IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Секс со некој/а од форумов? Сте имале ли?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Секс со некој/а од форумов? Сте имале ли?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1314151617 55>
Автор
Порака
Dogi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Април.2005
Статус: Офлајн
Поени: 3168
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dogi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2007 во 02:11
хехехе ....
што рече Дин Мартин, не си доволно пијан се додека не се држиш за земјата кога лежиш на неа?
Јас сум мајстор!

Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име)
Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2007 во 08:30
rece deka>> maz ne e pijan dodeka moze da leze bez da se drzi.....
Кон врв
Ghost Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Регистриран: 30.Септември.2005
Поени: 6109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2007 во 12:46
Originally posted by sandrica sandrica напиша:

Epa srce ima i takvi neiziveani maski koi baraat devojki t.e. sex na forum.
A koj si ja ima muvata na kapata si ja mava!!!LOL 
I ako e toj nekoj mazjak kako sto go opisuvas ke  napravi da ne go zaboravi i da ne si se vraka SAMA vo svojata virtuelna realnost.

Хмм, од каде идејата дека баш машките се иницијатори на средбите на форум???? Јас можам лично со сигурност да ти потврдам дека сме сосема исто со флертовите на форум, па дури може и за нијанса вие повеќе да флертувате. Еве јас ќе напоменам дека сум имал секс со девојка од форумов, и имав шанса уште најмалку со 4-5 и што??? Јас сум исфрустриран или неизживеан со тоа?? WinkWinkWink Па тие девојки и машки што се тука, тие се истите и во кафичите, со таа разлика што, тука можеш некое време да следиш и да оцениш дали ти се допаѓа... WinkWinkWink
И не сум само јас, има повеќе зближувања на партнери тука на овој форум, од кои што прераснуваат и во вистински врски кои траат до ден денеска (се познавам со некои од тие парови, а бев сведок на многу други зближувања од поодамна) и тоа е целата убавина на овој форум, има хемија меѓу машките и женските, има разговор, има флерт, има дружење... ClapClap

Изменето од Ghost - 14.Мај.2007 во 12:50
    MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION          
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2007 во 12:59
masko zensko....ist qurac...ustvari mislam deka makedonkite se extremno ljubopitni.....
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2007 во 16:22
Ja zenskive na forumot gi svakam k'o rod, a so roda keks, ne, oti celiot ke mi go izedat, oti znaat deka ne smeam da im prerecam i ja pa gladen
Кон врв
MaVnaTa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Април.2007
Поени: 165
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MaVnaTa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2007 во 09:48
ghost ubavo kazano.zapoznavanjeto sekade moze da se sluci,bezrazlika dali e vakva komunikacija i od nea da se rodi ljubov.nema pravilo koj komu ke mu prati 'signal' da mu/i se dopagja.na ovoj nacin so postiranjata na odredeni temi ja otvarame dusata go iskazuvame ona sto e vo nas.nekomu toa ke mu se dopadne i prvata komunikacija ke e napravena.od koga ke se pojavi ljubovta koja e preubava,se pojavuva seksot.eve cestitki do golemite ljubovi koi se rodile na vakov nacin.

само да напоменам дека немаше никакви исправки во твојот пост, меѓутоа сакајќи да кликнам на реплицирај, јас по грешка кликнав на едит, да си плукнам у шупкава... LOLLOL

Изменето од Ghost - 15.Мај.2007 во 19:27
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2007 во 10:45
Da, ama posle ona posto znae na koj nacin e upecana, a ovoj sedne na kompjuktor , bam edna po glaa : - Mircas, a, so tamu nekoi k*rvicinja. Baam !  Uste edna slakanica po glaa : - Ti zdosadiv, a ?! A ovoj : - Ne, ma ja onaka, na zaebancii. Ona : - Ke ti dadam ja tebe zaebancii, dzubre edno !  Sto e ovaa! Licni poraki, aha , Mona Liza , Mavnata, Misica, mene li ke me lazes dzubre edno ! I ona mu go frla mausot  u faca i mu izbiva zab, a ovoj leleka kleknat pod masice da si go najde : - Sea ke ti e*am mamata , mrdnata edna, p**ka ti mater ! A ona luta i ke si odi i uz pat mu go butka DVD - to i baam ! Dole sol. Dobitno livce od sportska zap! so zapaljac, telefonot od zemja baam! A se glea deka i e zal, po placenjeto. Ona kida po skali taka uplakana, a on se dere : - Ke me baras ! I koga ona dole naletuva bas na komsijata so koj ne se podnesuvaat i op! Kaj nego u kola, za inat ! Ovoj na komsijata : - Kaj si trgnal , be konju, vilicata ke ti ja iskrsam ! A komsijata go pokazuva sredniot prst i : - Da mi go pusis ! I zaminuva so kolata i so nea skripejki so gumite, ostavajki gust cad zad niv
Кон врв
marence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 13.Октомври.2006
Поени: 365
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2007 во 11:00
Originally posted by Dogi Dogi напиша:

хехехе ....
што рече Дин Мартин, не си доволно пијан се додека не се држиш за земјата кога лежиш на неа?

brojka dogi, brojka barame
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2007 во 19:26
Originally posted by MaVnaTa MaVnaTa напиша:

ghost ubavo kazano.zapoznavanjeto sekade moze da se sluci,bezrazlika dali e vakva komunikacija i od nea da se rodi ljubov.nema pravilo koj komu ke mu prati 'signal' da mu/i se dopagja.na ovoj nacin so postiranjata na odredeni temi ja otvarame dusata go iskazuvame ona sto e vo nas.nekomu toa ke mu se dopadne i prvata komunikacija ke e napravena.od koga ke se pojavi ljubovta koja e preubava,se pojavuva seksot.eve cestitki do golemite ljubovi koi se rodile na vakov nacin.

За жал, некои од паровите кои искрснаа на овој форум, не се веќе меѓу нас тука на овој форум, но како и д ае, се надевам дека се сеуште заедно и дека овој начин на комуникација, а поготово овој форум го памтат по убави работи Big%20smileBig%20smile А додека сега има неколку парови што се тука и се заедно, но секако дека тоа е мала тајна меѓу самите нив и некои одредени членовиу кои ги сметаат за пријатели... Знаете како е приватноста е најценетото нешто тука... WinkWink
Кон врв
MaVnaTa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Април.2007
Поени: 165
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MaVnaTa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2007 во 22:22
dali se zaedno ili ne,forumot ke bide nivno sekavanje na nekoe vreme zatoa sto bil most koj gi svrzal od ednata i drugata strana na monitorot a ova rodilo ljubov i nadvor od ovoj sajber svet.preubavo da se procita nesto vakvo.postuvam secija intimnost i nivnata.do niv cestitki
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2007 во 23:13
more ke dojde redot.......pa togas da ve vidam dali ste tolku jaki na zborovi kako sto ste vo "cyber".........
Кон врв
MisIcA, Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The first MISS suspended

Регистриран: 01.Мај.2007
Поени: 1089
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MisIcA, Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2007 во 23:27

само да напоменам дека немаше никакви исправки во твојот пост, меѓутоа сакајќи да кликнам на реплицирај, јас по грешка кликнав на едит, да си плукнам у шупкава... LOLLOL
src oti taka i napraj na devojkava, nesto merak da ne si i udril Wink
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Мај.2007 во 12:04
Originally posted by MisIcA, MisIcA, напиша:

src oti taka i napraj na devojkava, nesto merak da ne si i udril Wink

Мислиш, дали би сакал да имам секс со неа??? WinkWink
Кон врв
MisIcA, Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The first MISS suspended

Регистриран: 01.Мај.2007
Поени: 1089
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MisIcA, Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Мај.2007 во 14:17

sto si ti tolku direkten, auuuLOLLOLLOLLOL

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1314151617 55>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.