|
Mona i brza се педери |
Внеси реплика | страница <1 3637383940 107> |
Автор | |
Pimp Daddy Manev
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ooo pederi kaj ste begleam i mona dosladaj upatete me so se slucuva vo pederskava soba
|
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MASTER duso, abe ovoj zbunet e zakon
sega ke sobiram glasovi za nego da go pustime maliot na Evrosong narednata godina Lelel kako me ima fateno mrza, vcera do 4:00 sabajle pisuvav na msn so edno maskood Francija , ne sum u forma deneska, a treba da idam na casovi aj da ve gushnam mili moi |
|
|
|
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tuuuu do 4:00 saat mona...ja vo 12:30 si legnav
|
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
|
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a so ne sfativ...zbunet na evrovizija a
|
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahahahah da be brat
ke go prakam na evrovizija sin mi (zbunet) nego, kazi mi ti mene so apce da se napijam za da bidam u forma |
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Domudin
|
|
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
extazy be
|
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lele celo sabajle kivam, mozno li e grip d ame fatil
MASTER , ti nauci li be brat za denska? Ja preveduvav nesto savajle, skisna mi , pa zatoa vikam aj malku na forumot da se zagream |
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe zbunet go nema da pise
me zagrizuvate i dvajcata pak li da ve mislam i denes |
|
|
|
tuturutka
Сениор Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tuka bese . . . I jas bev tuka ama sega ke moram da odam . . .
|
|
STRUGA
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lele tuturutka, ne me potsekaj i jas ke treba da odam, leleeeeeeeeeeee
ufffffffff |
|
|
|
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe mona...ne nauciv niso za deneska...zatoa i ne otidov u skolone za drugo nemav vreme da ucam
|
|
|
|
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ej abe aj ne me zaebavajte...sea dojdov jas...sam li ke me ostaite...so koj ke se pederisam?
|
|
|
|
tuturutka
Сениор Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ala da vi e . . . So ubo si e skoloto . . . A jas be kolegi na rabota od sega . . .
|
|
STRUGA
|
|
Внеси реплика | страница <1 3637383940 107> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |