|
Кој ви е најдобриот дел во сексот? |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 22> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koa go brisam od zavesa i ona se dere
|
|
sandrica
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Предиграта и оргазмот.
|
|
Just love
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
uiscekuvanjto me predizvikuva ali i me opteretuva , pa zatroa se razbira -krajnot
|
|
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Krajot go krasi deloto |
|
BiggieSmalls
Група Регистриран: 09.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 75 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога ми рече .. ај да се сексаме, се после тоа ми е како сон
|
|
Arguing on the Internet is like running on the special Olympics, Even if you Win you are still retarded
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
само да не е кошмар
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Si brcame eden na drug prst u g'z i potoa si gi lizeme prstite megu zestoki baknuvanja
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Додека и ја соблекувате долната облека на партнерката, бакнувајте ја по стомакот. Користете го јазикот, и полека спуштајте се по цело тело, вклучувајќи и ги и стаплата. Потоа фокусирајте се на најзиниот клиторис. Бакнувајте го само со врвот на јазикот. Замислете
дека клиторисот е часовник, па движете го јазикот како што се движи
стрелката од часовникот. Потоа направте неколку брзи кружни двиежња.
Вака ќе дознаете кога вашата партнерка најмногу се возбудува. Uhhhhhhhh , goram uste so samoto citanje |
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ama domakinskoo
|
|
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
batalete TEORIJA, udrete na PRAKSA
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zaljuben sum u mojata desna raka, eve si ja bacuvam, bac, bac, mac, ne znaete kolku mi pruzila , bac, bac
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...momentot pred prvata penetracija...pogledot, izchekuvanjeto, zelbata nejzina...toa ne go propushtam nikad da go zabelezam i zaboravam...
|
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога ќе ти тропне некој на стаклото на автомобилот и ќе ти рече „Извини, батка, ако може од женами да ги земам клучевите од станот...Ги заборави моите...“
Изменето од majstorce62 - 11.Јануари.2008 во 08:13 |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema los del!
Изменето од ZeZnAtA - 11.Јануари.2008 во 12:40 |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
Внеси реплика | страница <1 1011121314 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |