IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Разлика во години: постар или помлад партнер/ка?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Разлика во години: постар или помлад партнер/ка?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3536373839 70>
Автор
Порака
gocefbn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2007
Статус: Офлајн
Поени: 270
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gocefbn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2007 во 01:45
Originally posted by MisIcA, MisIcA, напиша:

mene ne mi odi postara so pomlad

-   Pa ima lica koi se duri i 8 god pomladi od mene pa se mnogu poveke iskusni i pouspesni vo sekakov pogled na ova prasanje.
      Ednostavno povozrasnite zeni na nekoj nacin i im pomagaat na pomladite ili zatoa sto ima nekoi raboti koi gi propustila vo zivotot poradi  nejzinata  kariera/prezafatenost  i sl.
     Nekoi bi go narekle nova moda , pa zosto da ne ...toa e normalna rabota na denesninata.
Ima i povozrasni mazi koi obozavaat vrska duri so 25 godini pomlada zena  od niv...

Изменето од gocefbn - 11.Мај.2007 во 01:46
Make love and respect your profession

Кон врв
MisIcA, Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The first MISS suspended

Регистриран: 01.Мај.2007
Поени: 1089
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MisIcA, Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2007 во 12:43
Originally posted by gocefbn gocefbn напиша:

Ednostavno povozrasnite zeni na nekoj nacin i im pomagaat na pomladite ili zatoa sto ima nekoi raboti koi gi propustila vo zivotot poradi  nejzinata  kariera/prezafatenost  i sl.

src a ona  dali ke e UCITELKA negova?kazuvas ona propustila nekoj raboti i op upecala nesto mlado krevko da nadoknadi za zagubenoto, a toj kao telence ke cicnuva od nejze.ama src ne mi odi ova, jes da gledam na rabotive poinaku ama ova ne mi odi.src dal ti bi zel nesto postaro ili bi odbral  nesto sto tebe na tvoja vozras ti odgovara.Nikad ne mi se dopagjale postari zeni koj imat pomali mazi, a znaes sto src sto koa toa pomlado maze ke sozree i ke pocne da go gleda svetot so poinakvi oci, koa ke trza na nesto mladicko, sto koga negovata zenicka ke ja izgustira, koga za nego ke e veke stara, koga ke se zagleduva vo minici  na mladite devojki,a ne vo nozete na negovata zenicka  so popusteni veni i strii  ? sto togas src ? ja zboram od iskustvo zs pojke moi prijateli koj imaa vakvi vrski ne im uspeaa

Изменето од MisIcA, - 11.Мај.2007 во 12:47
Кон врв
marence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 13.Октомври.2006
Поени: 365
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Мај.2007 во 16:58

Originally posted by MaVnaTa MaVnaTa напиша:

Originally posted by marence marence напиша:

На секоја жена што не и треба пари и моќ и треба младо момче, колку е постара толку помладо (од 25 години нагоре, тие помладите се деца)

od kade vakov glup zaklucok?zenite'pagjaat'na pari i mok.za mene postarite zeni baraat k.. od pomlad,nisto poveke.sto bara 4O god od 20??

-  Nemora da znaci deka povozrasna (i pomokjna)  zena bara samo mlad i cvrst instrument od mladiot energicen intelegenten covek tuku nekoi baraat i zaednicki zivot so niv pa bez razlika dali e im e mal ili golem.
    Na nekoi zeni  veke toa im e preku glava pa zatoa se odlucile da se pocuvstvuvaat pomladi i da mu pomognat na mladiot covek da se zbogati so iskustvo.Toa ne e voopsto loso naprotiv zatoa sto i dvajcata si gi spodeluvaat ubavinite koi gi nudi zivotot.

Има еден податок во Франција жените не се ни мажат си купуват инструменти вештачки, кај нас тука од сиромаштија глумат љубов
Кон врв
sensei Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Октомври.2005
Поени: 2005
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sensei Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Мај.2007 во 19:06

Има еден податок во Франција жените не се ни мажат си купуват инструменти вештачки, кај нас тука од сиромаштија глумат љубов

Jak podatok i uste pojak zaklucok Wink
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
Кон врв
pecko Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Август.2005
Поени: 62
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pecko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Мај.2007 во 19:48
godinite ne se bitni ako navistina ve bocne kupidon
leeeeeeeeeeee
Кон врв
emil90 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 09.Мај.2007
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај emil90 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Мај.2007 во 20:34
imali sex bez lju ubov toae vestacko zadovolstvo toae fakt

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gocefbn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2007 во 01:24

src a ona  dali ke e UCITELKA negova?kazuvas ona propustila nekoj raboti i op upecala nesto mlado krevko da nadoknadi za zagubenoto, a toj kao telence ke cicnuva od nejze.ama src ne mi odi ova, jes da gledam na rabotive poinaku ama ova ne mi odi.src dal ti bi zel nesto postaro ili bi odbral  nesto sto tebe na tvoja vozras ti odgovara.Nikad ne mi se dopagjale postari zeni koj imat pomali mazi, a znaes sto src sto koa toa pomlado maze ke sozree i ke pocne da go gleda svetot so poinakvi oci, koa ke trza na nesto mladicko, sto koga negovata zenicka ke ja izgustira, koga za nego ke e veke stara, koga ke se zagleduva vo minici  na mladite devojki,a ne vo nozete na negovata zenicka  so popusteni veni i strii  ? sto togas src ? ja zboram od iskustvo zs pojke moi prijateli koj imaa vakvi vrski ne im uspeaa

Vo ovoj slucaj go isklucuvame balkanskiot staromoden mentalitet zatoa sto ona znae mnogu podobro i od nego deka koga togas ke odi so pomlada  od nego . Ona toa  dobro go znae  a  i  go pocituva i mu dozvoluva da se gleda i so drugi pomladi zeni ...ovde ja akcentiram izziveanosta od se i Umetnosta na slobodnata ljubov megju dvajcata , vo slucajov  zena povozrasna   6- 15-18 godini od nego Smile

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gocefbn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2007 во 01:28
Originally posted by sensei sensei напиша:

Jak podatok i uste pojak zaklucok Wink

Pa ne samo vo Francija tuku i ovde vo Makedonija a nie maskite mozeme da se slikame LOLLOLLOL

Кон врв
black-eyes Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Април.2007
Поени: -1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај black-eyes Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2007 во 00:30
koga bi imala moznost ko sega bi gi prasala zenite zosto im se mazite i obratno ...vo kontekst na ova podolu postavena teza....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај black-eyes Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2007 во 01:04
МЛАДА ЖЕНИЧКА ПА ЕДНО 12-ТИНА ГОДИНИ....СИТЕ МОИ ДРУГАРИ ТАКА СИ ЗЕМААА....LOLLOLLOLLOLИ СУПЕР ИМ Е СЕГА...LOLLOLLOLLOL
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2007 во 01:10
pa dali im e super toa zavisi od  testosteroniteBig%20smile
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај black-eyes Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2007 во 01:15
Originally posted by black-eyes black-eyes напиша:

МЛАДА ЖЕНИЧКА ПА ЕДНО 12-ТИНА ГОДИНИ....СИТЕ МОИ ДРУГАРИ ТАКА СИ ЗЕМААА....LOLLOLLOLLOLИ СУПЕР ИМ Е СЕГА...LOLLOLLOLLOL
ПА ДА ТИ КАЖАМ НЕ СЕ ЖАЛАТ СИГУРНО ИМ Е СУПЕР .....Tongue
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2007 во 01:43
zavisi .... so ako uste ednas kje kazes da,da,ne,da???

Изменето од anakin - 14.Мај.2007 во 01:43
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2007 во 01:44
najdobra razlika e ,...14 godini bez eden mesec!
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3536373839 70>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,375 секунди.