|
Изгубени |
Внеси реплика | страница <1 10111213> |
Автор | |
kukla
Нов член Регистриран: 08.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ovaa tema e bas cool........... i jas ja gledam pa aj da ja gledame zaedno ok? kako si mi? pa daj objasni mi ja temava poubo ili dojdi i ke ti gledam na kafe..............kis4e
|
|
monika
|
|
K.Natasa
Нов член Регистриран: 28.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja sakas li 16ta ne sum ja gledala uste sega ke ja pustam prevod ne vidov no mislam nema ako ja sakas kazii |
|
Pankmaster
Нов член Регистриран: 12.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е баш и не ги препрочитав сите 16 страни од темава па ке ми простите ако е прашано/кажано порано. .....
Има ли некој теории за тоа што всушност се дешава у серијава? Мислам кој е Dharma директорот? Што е она црното шо се врзма секоја 4 епизода наоколу? (ова и на официјалнот форум го поставија сценаристиве на Lost да дадат фановите мислења). Шо му е проблемот со островот шо се понаша онака? Бј-д-веј, оној Лок требаше да го изрешетаат убаво, вака со еден кyршум у филмови се стануе, се трга прашината од рамо со необавезно движење на раката и се зима шмајзер за revenge duty. Толку почна на живци типот да ми иде. И што го ставија него да биде основен карактер у цела серија ич не ми е јасно. |
|
Sokol
Сениор Регистриран: 25.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 93 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja mislam deka vonzemjani gi kidnapirale i eksperimentiraat so niv
|
|
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
gi obozavam lost gi gledam na a1 super se malku sum nazad so epizodite Lok mi e omilen lik
|
|
downloads
Нов член Регистриран: 19.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dali nekoj
ke mi pomogne da go najdam filmot so Robinson Crusoe bilo koja verzija
for free. Ili nekoj da mi go prati na e-mail. Blagodaram ve sakam....
|
|
Sokol
Сениор Регистриран: 25.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 93 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sto, da ne ti treba za lektira?
|
|
TukidiD
Група Регистриран: 07.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Џабе се зверите по екраните ке се снима до 2010 г. или ке има еден куп сезони и ке ви ск*рчи, и ке испонастрадаат сите (освен ДОБРИОТ ДОКТОР кој ке стане ментален) и така.......... ЕДНА ТРАГИЧНА ИНФОРМАЦИЈА ВИ ДАДОВ, несакам да бидам лош ама тоа ви е БОЉЕ СЕГА ДА ДОЗНАЕТЕ ОТКОЛКУ ПОСЛЕ 3 ГОДИНИ. |
|
TukIdiD
|
|
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa sto ako se snima do 2010 a ti od kaj vaka informiran,a |
|
TukidiD
Група Регистриран: 07.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, да видиш ти таа работа.
Батка или цура, ке идеш на сајтот на демоноид и имаш информации за симињање на филмови НОВИ, СТАРИ ....... ЕВЕ ИНФОРМАЦИЈА ЗА ОНАА ШТО УРЛАШЕ ЗА НЕКОЈ ФИЛМ КАДЕ ДА ГО НАЈДЕ........... таму имаш песници, филмчиња, клипчиња и што уште не
КАЖИ ФАЛА Изменето од TukidiD - 01.Јуни.2007 во 11:25 |
|
TukIdiD
|
|
angelwings
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fala. fala /cura
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дали знае некој дали А1 ќе ја емитуваат и 3тата сезона на Лост?
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
kukla
Нов член Регистриран: 08.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nemame poim.....kis4e
|
|
monika
|
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
3 ta sezona na a1 duri negde za nova godina od prilika, a posle nova godina pocnuva na abc cetvrta sezona.
|
|
Внеси реплика | страница <1 10111213> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |