![]() |
|
ПРИЈАТЕЛИТЕ НА ФЕНИКСОТ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 522523524525526 1769> |
Автор | |
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
така е ја сум компетентна за давање оценки
|
![]() |
|
Bugi lav ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
Ama da ne se zaljubite dvete
![]() |
|
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Jas sum veke zaljubena
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Bugi lav ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
Vo kogo be drugarice?
|
|
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
eeeeee, drugar
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() vo eden mlad zgoden i neophoden ![]() Изменето од la fille - 13.Мај.2007 во 01:36 |
|
|
|
![]() |
|
Koj
![]() |
|
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
![]() |
|
![]() |
|
black-eyes ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
pa mlad sigurno,zarem star!!!!!!!!! ![]() |
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
е тек сеа ке бидам пијана
Ni oko da sklopim, Postelja prazna tera san, a zivot se topi i nestaje brzo, k'o dlanom o dlan. K'o razum da gubim, jer stvarnost i ne primecujem, jos uvek te ljubim, jos uvek ti slepo verujem. K'o luda, ne znam kuda, ljubavi se nove bojim, a dane, zive rane, vise ne brojim. Molitva, kao zar na mojim usnama je, molitva, mesto reci samo ime tvoje. Nebo zna, kao ja, koliko puta sam ponovila, to nebo zna, bas kao ja, da je ime tvoje moja jedina molitva. Al Bogu ne mogu lagati sve dok se molim, a lazem ako kazem da te ne volim. |
|
![]() |
|
Teta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
neophoden??
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
A creative mind will always survive bad advice
|
|
![]() |
|
e drugar, toa ke ti kazam koga ke se vidime
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Zdravo Teta
![]() |
|
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
![]() |
|
![]() |
|
Teto
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Teta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
![]() ![]() ![]() |
|
A creative mind will always survive bad advice
|
|
![]() |
|
Izvinete me za kratko moram da resam nadvor zbesnaa ke poludat ke pocnat da krsat
|
|
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 522523524525526 1769> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |