|
Дали купувате оригинали? |
Внеси реплика | страница <12345 6> |
Автор | |
ILCO
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 0 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Samo originali i nisto drugo.Stop za piraterijta. Изменето од ILCO - 11.Мај.2007 во 21:30 |
|
ILE
|
|
Carnation
Сениор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve eden od golemoto dobro utrokoga bi imal i jas pari da si kupva orginali znam so trebit da zemam,ama vaka.....morat selekcija na orginalite
|
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
По некогаш купувам но мискам и самиве пејачи треба да се спуѕштат на маекдонски страндард за да им се купуваат албумите
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zoshto?!,....ako kopiite se 5-6 pati poevtini,....i koga veke gi ima
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Downloadiram i rezam, ne me interesira dali e original i dali nekoj poradi mene namesto 2 private jet avioni ke ima samo 1
mene me interesira samo muzikata |
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
добро ипак не кои се свестија па албум им е 100 ок
|
|
Audiofil
Сениор Регистриран: 23.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 374 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas simnuvam od Emule grabuvani originali vo ape i flac format.Toa e kompresija bez nikakvi zagubi odnosno identicni so originalnite snimki.
|
|
Biotix
Нов член Регистриран: 07.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 25 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Imam i jas nekolku originali doma i si se znae:
1. Nema zakon kaj nas za internet kriminal ( YEAHH!!) 2. Nemoze da se sporeduva kvalitetot na pesnata ako e Mp3 so Wav!!! Dokolku bi bil vo moznost bi redel doma samo originalki ali JBG... |
|
brmm
Сениор Регистриран: 05.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Originali ??? .... so e toa ? , ko ima ne originali-sto ke ti se originali... se zezam... inace ubo e covek da kupuva samo originali ali finansiski treba da si sposoben, a i ako nemas dobra oprema za da gi slusas, nema da osetis razlika pomegu original i pirat.
|
|
|
|
Tonchie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Поискрен од Мона Лиза Регистриран: 02.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 290 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оригинал, досега мислам дека имам купено само неколку компилации и овие што се 100 или помалку денари.
Поскап оригинал имам само: PMG Kolektiv-REZONATOR. Ама после го ископираф за 2-3 другар/другарки, така да пак пиратски акт иам направено. Додуша, тие никогаш не би дале 300 денари за ЦД што ќе го свртат само 2-3 пати у плеер. |
|
Немам потпис, ама имам профил на YouTube
|
|
B2
Сениор Тврдим Да Сам Непобедлив Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 361 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne mnogu im e ripnata cenata
|
|
B2
Сениор Тврдим Да Сам Непобедлив Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 361 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a orginali kupuvam od zeleno pazarce na kameni most po ulicni orginalni prodavaci
|
|
MorbidPagan
Нов член Регистриран: 27.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оригинали строго само од македонски бендови, колку-толку да се даде поддршка. За странсково, па и некако не ми се двојат пари, све додека можам да си режам Mp3-ки.
|
|
Внеси реплика | страница <12345 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |