|
Како да побегнам од се? |
Внеси реплика | страница 123 7> |
Автор | |
Marta
Нов член Регистриран: 01.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 19 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 12.Мај.2007 во 02:38 |
kako da pobegnam od se kako da go zaboravam....sega sfakam vusnost deka posle nego kako da izgubiv i del od sebesi...vo nego kako da se gledav sebisi,drugoto jas...no,izgleda deka ljubovta e edna odvratna iluzija...a sega sedam i se prasuvam kako da izbegam od cel svet,kako da izbegam od nego...
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo VREMETO e na tvoja strana
nisto drugo veruvaj vo nego i vo zadutre |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Убаво кажа анакин што знам вежбај , дружи се , искачај што повече , читај книги прави нешто што ти се допаѓа, работи што овеќе , оптерети се со нешто што мислиш дека накрај ке ти успее ке те направи среќна
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nemoj da begas, sooci se so vistinata i prifati ja takva kakva sto e
|
|
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не дозволувај од едно затрескување да ја изгубиш душата. Ќе ти треба за да можеш да ги уживаш сите убави нешта кои те очекуваат.
|
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
дечки лесно е да се каже немој вка немопј онака кажете нешто конкретно што да се соочи со вистината тоа е тоа она пошто е соочена и не влегува у фјум некој него тагува , какошто е и нормано кога ке изгубиш што некој ти значел
моите совети послушај ги нема да згрешиш позз |
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
фати си нов
не, сериозно, нема магично стапче со кое одма ке ти биде подобро....ама се избледува,па и ова нема да биде исклучок, теши се со фактот дека сите (па и он ) ке умреме еден ден |
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ииииииииии ацелера бре па ти ојдде више у крајност
ајдееееее на тала вецер позз |
|
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nema kade da pobegnes a ako ima nemoj ! I nema da go zaboravis toa e sigurno . Se e skolo vo zivotot pagas stanuvas i pak pagas i celo vreme taka . Ti bidi srekna so si ja doziveala ljubovta vo ubav oblik samo so ne zavrsilo ubavo . A deckovcite ne se vo izlog staveni pa da gi biras , vo ovoj moment ti treba samo razmisluvanje oti ako fatis drug i doznae za toa deka si nesrekna samo ke te iskoristi . Licno od moe iskustvo da kazam deka jas mozebi neznam kako treba ama znam kako ne treba . Slednata vrska koga ke ja ostvaris nemoj da ja sporeduvas so prethodnata oti vo nisto nema da bide ista samo ke ja zatrues ako go napravis toa .
|
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
zmejko
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 135 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kade ke begash pile?
|
|
OK, let's START NOW
|
|
pecko
Група Регистриран: 10.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 62 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
od so da begate be lugje ne pagjajte na potsvest bidete gordi na sebe nese ni prvi a ni posledni zivotot e monopol,se se pamti se se plakja se se vrti se se vrakja.....
|
|
leeeeeeeeeeee
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zemjava polna e so vlazni dupki koi mora da se zatnat
|
|
AbsolutMacedon
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 21.Март.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 17 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
im proud becouse i am Macedonian.....Macedonian FOREVER
|
|
speed
Сениор Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eden joint mala 2 ka ke ti bide dovolno veruvaj se ke ti bide ramno... |
|
speed
|
|
Внеси реплика | страница 123 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |