|
ПРИЈАТЕЛИТЕ НА ФЕНИКСОТ |
Внеси реплика | страница <1 500501502503504 1769> |
Автор | |
Bugi lav
Сениор Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa zemi nesto da rabotes
|
|
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
|
|
ana marija
Сениор UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma kakvo rabotenje denes e petok
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
Bugi lav
Сениор Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I toa so vikas nekoj kafe ke mi pie a nie pa ke rabotime ; ma kakvo rabotenje
|
|
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
|
|
alfa7
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 116 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pozdrav do buqi i ana maria
|
|
alf
|
|
PITU GULI
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
3. Мерилин Монро (Подобро е да бидеш несреќен и осамен, одошто несреќен со некој друг.)
6. Марк Твен (Облеката го чини човекот. Голите луѓе имаат мало или никакво влијание врз општеството.) 7. Маја Ангелу 8. Алберт Ајнштајн (Нека не те загрижуваат твоите проблеми со математика. Те уверувам дека моите се многу поголеми.) 10. Оскар Вајлд (Секој што живее колку што му е чергата, пати од недостаток на имагинација.) 11. Винстон Черчил (Не ми зборувај за морнаричка традиција. Тоа не е ништо друго освен рум, содомија и врзување јазли.) 16. Мич Хедберг (Немам девојка. Но познавам една девојка што многу би се налутила кога би ме слушнала што реков.) 20. Џорџ Карлин (Замисли колку е глупав просечен човек и сфати дека половина од луѓето се уште поглупи.) 25. Бенџамин Френклин (Биди културен со сите; друштвен со многумина; близок со неколку; пријател со еден; непријател со никој.) |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
Bugi lav
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pozdrav Alf
|
|
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
|
|
ana marija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pozdrav alf
ma sedi si tuka bugi kakvo rabotenje
|
|
|
|
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бенџамин Френклин (Биди културен со сите; друштвен со многумина; близок со неколку; пријател со еден; непријател со никој.)
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
alfa7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pituzdravo
|
|
alf
|
|
Bugi lav
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ma nesto ne se zamaram taka opusteno rabotam i bez nervozi
|
|
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
|
|
ana marija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vazi bugi
|
|
|
|
Bugi lav
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I normalno sum mnogu fin so devojkive na praksa sto mi se dojdeni
|
|
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
|
|
alfa7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
djaki tung edna izreka sto sum ja slusnal neznam dali ke se slozite vo svetot ima covek i necovek znaci lude i nelude
|
|
alf
|
|
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo bi dodal deka nelugje ima povekje
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
Внеси реплика | страница <1 500501502503504 1769> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |