IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мода и убавина
  Активни теми Активни теми RSS - Дали сте за леќи?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали сте за леќи?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 13>
Автор
Порака
sweet esc. Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Април.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 205
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sweet esc. Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Мај.2007 во 10:22
za tie sto imaat potreba da,za tie od catal...ne,leki vo boja ne mi se dopagaat boite se premnogu vestacki.Smile
Кон врв
sandrica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 379
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sandrica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Мај.2007 во 14:55
Originally posted by sweet esc. sweet esc. напиша:

za tie sto imaat potreba da,za tie od catal...ne,leki vo boja ne mi se dopagaat boite se premnogu vestacki.Smile
Se soglasuvam vo celost!
Just love
Кон врв
MisIcA, Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The first MISS suspended

Регистриран: 01.Мај.2007
Поени: 1089
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MisIcA, Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Мај.2007 во 19:50
Originally posted by Antoaneta Antoaneta напиша:

Da sakam leki ,bi izbrala ubava svetlo zelena boja(kolku da ja osvetlam mojata temno zelena boja)!
mislis tvojata temno kafena boja   

jas sum protiv nosenje na leki, zs mislm da nema bolje nesto od tvojata boja na oci prirpodata majka go napravila svoeto
Кон врв
tuturutka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Април.2007
Поени: 1131
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tuturutka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2007 во 20:40

Prirodno , si e prirodno . . . LOL LOL LOL

STRUGA
Кон врв
LIPS Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Септември.2007
Локација: Italy
Поени: 83
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LIPS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2007 во 17:39
Jas nosev plavi leki, ama poveke ne. Mi mina merakot
Кон врв
becenevem Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2007
Поени: 2108
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај becenevem Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2007 во 18:09
se sto e vestacko,
nema ubavina
Кон врв
Isis Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

CATALYST

Регистриран: 19.Јануари.2007
Поени: 5871
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2007 во 20:50
.

Изменето од ACELERA - 27.Мај.2010 во 18:57
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2007 во 20:59
moze lekja
ja sakam
malku pogusta голема%20насмевка
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2007 во 21:30
brat,..samo na jadenje mislish,..da ne si debel,..sega,...ne sum te videl sto godini,..голема%20насмевка
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
emily_sk Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 03.Октомври.2007
Поени: 6
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај emily_sk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2007 во 23:15
ja nosam leki radi vid i mnogu sum zadovolna. Nema vrska toa deka se oslepuva. Na site sto nosat naocari im preporacuvam da stavat leki zasto svarno se podobri od naocari. Inaku ne mi se vo boja zoso imam zeleni oci i bas si gi sakam a i plus lekite vo boja ne se mnogu kvalitetni
Кон врв
macedonian1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 22.Октомври.2007
Поени: 136
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај macedonian1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2007 во 00:31
ponekogas mi e preku glava od naocari i bas mi smetat ,zosto nosam naocari so diopter
pa da bi sakal leki i mislam deka epten dobro ke mi se najdat navecer za izleguvanje
Кон врв
ekaterina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 450
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekaterina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2007 во 00:55
nekoi luge ne mozat da nosat leki, imaat suvi oci.
people are strange
Кон врв
sp_dori Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Октомври.2007
Поени: 1542
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sp_dori Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2007 во 01:19
Леќите пред се, се лекарско помагало. Во ситуација кога се носат заради вид се ОК, но оние во боја заради чисто онака, не се сигурни и многу често предизвикуваат инфекции кои можат да доведат до намалување на видот, бидејќи сепак се туѓо тело во организмот. Но и оние со намален вид , не секој може да носи леќи, со оглед на конкретната причина за намаленоста на видот. Јас носам леќи неколку години, безбојни со диоптер и навистина сум задоволна, со оглед на тоа дека кога носев наочари често имав главоболки. Индивидуално е.
Се што било поминало и се што ќе биде ќе помине !!!
Кон врв
connected Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2007
Поени: 2787
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај connected Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2007 во 13:57
носев леќи повеќе години, но сега неможам баш затоа што поради нив очите ми станаа пречувствителни
не ги препорачувам на никој, особено не меките леќи кои ја одземаат влажноста на очите
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 13>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.