|
Дали сте за леќи? |
Внеси реплика | страница <12345 13> |
Автор | |
sweet esc.
Сениор Регистриран: 23.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 205 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za tie sto imaat potreba da,za tie od catal...ne,leki vo boja ne mi se dopagaat boite se premnogu vestacki.
|
|
sandrica
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se soglasuvam vo celost!
|
|
Just love
|
|
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas sum protiv nosenje na leki, zs mislm da nema bolje nesto od tvojata boja na oci prirpodata majka go napravila svoeto |
|
tuturutka
Сениор Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prirodno , si e prirodno . . . |
|
STRUGA
|
|
LIPS
Група Регистриран: 28.Септември.2007 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 83 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas nosev plavi leki, ama poveke ne. Mi mina merakot
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se sto e vestacko,
nema ubavina |
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.
Изменето од ACELERA - 27.Мај.2010 во 18:57 |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moze lekja
ja sakam malku pogusta |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
brat,..samo na jadenje mislish,..da ne si debel,..sega,...ne sum te videl sto godini,..
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
emily_sk
Нов член Регистриран: 03.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja nosam leki radi vid i mnogu sum zadovolna. Nema vrska toa deka se oslepuva. Na site sto nosat naocari im preporacuvam da stavat leki zasto svarno se podobri od naocari. Inaku ne mi se vo boja zoso imam zeleni oci i bas si gi sakam a i plus lekite vo boja ne se mnogu kvalitetni
|
|
macedonian1
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 136 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ponekogas mi e preku glava od naocari i bas mi smetat ,zosto nosam naocari so diopter
pa da bi sakal leki i mislam deka epten dobro ke mi se najdat navecer za izleguvanje
|
|
ekaterina
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nekoi luge ne mozat da nosat leki, imaat suvi oci.
|
|
people are strange
|
|
sp_dori
Сениор Регистриран: 19.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1542 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Леќите пред се, се лекарско помагало. Во ситуација кога се носат заради вид се ОК, но оние во боја заради чисто онака, не се сигурни и многу често предизвикуваат инфекции кои можат да доведат до намалување на видот, бидејќи сепак се туѓо тело во организмот. Но и оние со намален вид , не секој може да носи леќи, со оглед на конкретната причина за намаленоста на видот. Јас носам леќи неколку години, безбојни со диоптер и навистина сум задоволна, со оглед на тоа дека кога носев наочари често имав главоболки. Индивидуално е.
|
|
Се што било поминало и се што ќе биде ќе помине !!!
|
|
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
носев леќи повеќе години, но сега неможам баш затоа што поради нив очите ми станаа пречувствителни
не ги препорачувам на никој, особено не меките леќи кои ја одземаат влажноста на очите |
|
Внеси реплика | страница <12345 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |