IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - НЕ ЛУТИ СЕ ЧОВЕЧЕ...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

НЕ ЛУТИ СЕ ЧОВЕЧЕ...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 117118119120121 519>
Автор
Порака
Teta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Декември.2006
Локација: Malaysia
Статус: Офлајн
Поени: 3503
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Teta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Мај.2007 во 12:56
Originally posted by Lilija7 Lilija7 напиша:

Originally posted by marijana marijana напиша:

...A BE NEKOJ OD SABAJLE MI PRATI EDNA MNOGU UBAVA PESNA I SEA SAMO NEA JA SLUSAM...DURI ME DEKONCENTRIRA...KJE JA ISKLUCAM......LOLLOLLOL
..nemoj, muzikata e bitna za produktivnosta ..duri i kravite jadat na muzika:)))ups..podobro dzvakat:)LOLLOL

VIKAS MOZE DA GO ZAMENI POSTOECKIOT IZVOR NA INTELEGENCIJA?????LOLLOLLOLLOL
LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLni u snu.....konektor si e konektor...LOLLOLLOLLOL
A creative mind will always survive bad advice
Кон врв
Lilija7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2006
Поени: 8994
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Мај.2007 во 12:57
Originally posted by Teta Teta напиша:

...A BE NEKOJ OD SABAJLE MI PRATI EDNA MNOGU UBAVA PESNA I SEA SAMO NEA JA SLUSAM...DURI ME DEKONCENTRIRA...KJE JA ISKLUCAM......LOLLOLLOL
..nemoj, muzikata e bitna za produktivnosta ..duri i kravite jadat na muzika:)))ups..podobro dzvakat:)LOLLOL

AMI SAMO DA SI PRASAM.............Wink
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Teta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Мај.2007 во 12:59

Originally posted by Teta Teta напиша:

AMI SAMO DA SI PRASAM.............Wink
ma...strah me i od prasanje...ovoj izum e daden od bekar mozok...kaj zamena ke najdeme...pu pu pu ....LOLLOLLOLLOL
Кон врв
DJAKONDO Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Регистриран: 28.Март.2006
Поени: 15052
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Мај.2007 во 13:00
marijana sea palam tomofilot doagjam vo GVG i odime vo Solun da jademe zaiziki
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Мај.2007 во 13:01
da vi kazam zasto mi smekava citiranjeto
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Мај.2007 во 13:03
Originally posted by DJAKONDO DJAKONDO напиша:

da vi kazam zasto mi smekava citiranjeto
..zas???Shocked
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Мај.2007 во 13:06

imam monitor 19, zatoa ne otvoram cela stranica tuku edno malo prozorce zasto nezgodno mi e kolegite da vidat sto "rabotam"...

koga citirate za da procitam treba full da go otvoram prozorot, zasto ne se cita cela sodrzina...

zatoa jas vi velam me kzanuvate so toa sto citirate, ama ajde, ima Gospod...
s.r. Dzaki

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Мај.2007 во 13:07

prima Lilija

i ti pocna so zas?
s.r. Dzaki

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Мај.2007 во 13:09
prima: Val

aj kazi mi to znaci avatara... (od krstozbori)
s.r. Dzaki

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Мај.2007 во 13:09
ja izgubiv adresata
s.r. Dzaki

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Teta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Мај.2007 во 13:09
dobro be...sto ne kazes deka imas golem problem....mislam Djaki prima ova...pa ke imav obxir...jas mislev ne mozes da trpis guzvaWink..aj ke se vozdrzam od citiranja...ozbilnoSmile
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Мај.2007 во 13:11

prima: Val

aj kazi mi to znaci avatara... (od krstozbori)
si ja zgresil temata....Wink
simnete se bogovi...........LOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Teta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Мај.2007 во 13:11

ja izgubiv adresata
rezultat na citatConfused
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Мај.2007 во 13:12
.....bas taka teta.....koga nesto kje se kaze argumentorano e ok........Wink
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 117118119120121 519>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,391 секунди.