|
НЕ ЛУТИ СЕ ЧОВЕЧЕ... |
Внеси реплика | страница <1 117118119120121 519> |
Автор | |||||
Teta
Сениор Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
A creative mind will always survive bad advice
|
|||||
Lilija7
Сениор Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
AMI SAMO DA SI PRASAM.............
|
|||||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|||||
Teta
Сениор Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
|
|||||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
marijana sea palam tomofilot doagjam vo GVG i odime vo Solun da jademe zaiziki
|
|||||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
da vi kazam zasto mi smekava citiranjeto
|
|||||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||||
Lilija7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
..zas???
|
|||||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|||||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
imam monitor 19, zatoa ne otvoram cela stranica tuku edno malo prozorce zasto nezgodno mi e kolegite da vidat sto "rabotam"... koga citirate za da procitam treba full da go otvoram prozorot, zasto ne se cita cela sodrzina...
zatoa jas vi velam me kzanuvate so toa sto citirate, ama ajde, ima Gospod...
|
|||||
s.r. Dzaki |
|||||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
prima Lilija i ti pocna so zas?
|
|||||
s.r. Dzaki |
|||||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
prima: Val
aj kazi mi to znaci avatara... (od krstozbori)
|
|||||
s.r. Dzaki |
|||||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
ja izgubiv adresata
|
|||||
s.r. Dzaki |
|||||
Teta
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
dobro be...sto ne kazes deka imas golem problem....mislam Djaki prima ova...pa ke imav obxir...jas mislev ne mozes da trpis guzva..aj ke se vozdrzam od citiranja...ozbilno
|
|||||
|
|||||
Lilija7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
si ja zgresil temata....
simnete se bogovi...........
|
|||||
|
|||||
Teta
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
|
|||||
Lilija7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
.....bas taka teta.....koga nesto kje se kaze argumentorano e ok........
|
|||||
|
|||||
Внеси реплика | страница <1 117118119120121 519> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |