|
Lyrics |
Внеси реплика | страница <1 4142434445 172> |
Автор | |
m__g__
Сениор Регистриран: 22.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 591 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Конникът - Щ
Кой препуска диво в нощта, слял се с коня си в безумен устрем, сякаш гони края на света свил до болка немите си устни? Чуй камшика как свисти и разсича с ярост тишината Коннико, какво ли търсиш ти, че летиш към края на земята? Няма да се спреш за миг едва, няма към какво да се завръщаш. - Устремът е моята съдба, рискът е печалната ми същност. Хората в спокойни нощи спят в тихите си сънища. Мен ме гони лудият ми път през нощта нагоре към звездите. Хората... не бягам аз от тях. Зная - просто нямам вече време нерви, думи, помисли и страх - аз от тях изплетох своето стреме. И летя към моя хоризонт и летя към кулите от пясък. Миналото си смених за кон и за мен избора е ясен. Кой препуска диво в нощта? Аз препускам диво в нощта! |
|
морски
Сениор Регистриран: 24.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оловният войник - Тангра
Той много битки беше преживял За храброст имаше дори медал Винаги готов за бой Произведен за герой Спомням си го като млад Все начело, в авангард Вървеше в строй, вървеше с песен... О-о-о....... Открих го днес в един забравен скрин Оловният войник непобедим Бе очукан, разкривен Беше много уморен Но ми каза, че до днес Още не е победен И пак на бой ще тръгне с песен... О-о-о....... Раз-два... Как странно всичко се повтаря пак Вървят войници срещу мен във крак А земята се върти Милионите съдби И в задъхания свят Чувате ли моя глас? Аз искам мир със тази песен… О-о-о....... |
|
m__g__
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Градил Илия Килия
Градил Илия килия, /2 градил Илия килия, ох, аман, аман, на пътя, на кръстопътя. Отдолу иде Ирина, /2 отдолу иде Ирина, ох, аман, аман, и на Илия думаше. Вземи ме, бачо Илия, /2 вземи ме, бачо Илия, ох, аман, аман, в твойта тясна килия. Не мога, либе Ирино, /2 не мога, либе Ирино, ох, аман, аман, че ти са руси косите. Че ти са руси косите, /2 че ти са руси косите, ох, аман, аман, и ти играят очите. Косите ще си почерня, /2 косите ще си почерня, ох, аман, аман, очите ще си укротя. Калугерица ще стана, /2 калугерица ще стана, ох, аман, аман, и пак при тебе ще дойда. |
|
морски
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kashmir - Led Zeppelin
And stars to fill my dream I am a traveler of both time and space To be where I have been T' sit with elders of the gentle race This world has seldom seen Th' talk of days for which they sit and wait All will be revealed Talk and song from tongues of lilting grace Whose sounds caress my ear But not a word I heard could I relate The story was quite clear Whoa-hoh, whoa-wa-oh Oooh, oh baby, I been flyin' Lord, yeah, mama, there ain't no denyin' Oh, oooh yes, I've been flying Mama, mama, ain't no denyin', no denyin' Oh, all I see turns to brown As the sun burns the ground And my eyes fill with sand As I scan this wasted land Tryin' to find, tryin' to find where I beeeeeuhoaoh Oh, pilot of the storm who leaves no trace Like thoughts inside a dream Heed the path that led me to that place Yellow desert stream My Shangri-La beneath the summer moon Will return again Sure as the dust that floats b'hind you When movin' through Kashmir Oh, father of the four winds, fill my sails Across the sea of years With no provision but an open face 'Long the straits of fear Whaoh, whaoh Whaoh-oh, oh Ohhhh Well, when I want, when I'm on my way, yeah When I see, when I see the way, you stay-yeah Ooh, yeah-yeah, ooh, yeah-yeah, well I'm down, yes Ooh, yeah-yeah, ooh, yeah-yeah, well I'm down, so down Ooh, my baby, oooh, my baby, let me take you there Oh, oh, come on, come on Oh, let me take you there Let me take you there Whoo-ooh, yeah-yeah, whoo-ooh, yeah-yeah, let me take
you |
|
морски
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не'ам нерви - Милена
Ходиме голи, ходиме боси, вятър студен към ушите ни носи, слухове разни и грозни въпроси, за милионери и командоси. Неам нерви...ох неам нерви... Нямаме хляб да хапнем дори, знаем кой гений от това ни лиши, празни щандове и празни градини, хвалежи безкрайни от много години. Неам нерви! Неам нерви! Неам нерви! Неам нерви! Всеки разправя: "Другари, другарки", а в душата е скрил хилядарки. "Няма два лева в народната банка", лъже мръсника - преяжда с луканка! Неам нерви! Неам нерви! Неам нерви! Неам нерви! Не спирайте тока, че това ни разби! Цялата система ще трябва да се промени! Нека не живеем вече в немотия, че всички ни се смеят на нашта простотия. Неам нерви! Неам нерви! Неам нерви! Неам нерви! Извода е братя да няма защо, защото тнднтнднддо. Нека не гледаме към тая Европа, че новото време и тука потропа! Неам нерви! Неам нерви! Неам нерви! Неам нерви! |
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jennifer Lopez Que Hiciste Lyrics
Ayer los dos soñabamos con un mundo perfecto, Ayer a nuestros labios les sobraban las palabras, Porque en los ojos nos espiábamos el alma, Y la verdad no vacilaba en tu mirada. Ayer nos prometimos conquistar el mundo entero, Ayer tú me juraste que este amor sería eterno, Porque una vez equivocarse es suficiente, Para aprender lo que es amar sinceramente. Chorus: Qué hiciste? Hoy destruíste con tu orgullo la esperanza, Hoy empañaste con tu furia mi mirada, Borraste toda nuestra historia con tu rabia, Y confundiste tanto amor que te entregaba, Con un permiso para así romperme el alma. Qué hiciste? Nos obligaste a destruir las madrugadas, Y nuestras noches las borraron tus palabras, Mis ilusiones acabaron con tus farsas, Se te olvidó que era el amor lo que importaba, Y con tus manos derrumbaste nuestra casa. Mañana que amanezca un día nuevo en mi universo, Mañana no veré tu nombre escrito entre mis versos, No escucharé palabras de arrepentimiento, Ignoraré sin pena tu remordimiento. < id="NoSteal">[ Lyrics found on http://www.metrolyrics.com ]> Mañana olvidaré que ayer yo fui tu fiel amante, Mañana ni siquiera habrá razones para odiarte, Yo borraré todos tus sueños de mis sueños, Que el viento arrastre para siempre tus recuerdos. Chorus: qué hiciste? Hoy destruíste con tu orgullo la esperanza, Hoy empañaste con tu furia mi mirada, Borraste toda nuestra historia con tu rabia, Y confundiste tanto amor que te entregaba, Con un permiso para así romperme el alma. Qué hiciste? Nos obligaste a destruir las madrugadas, Y nuestras noches las borraron tus palabras, Mis ilusiones acabaron con tus farsas, Se te olvidó que era el amor lo que importaba, Y con tus manos derrumbaste nuestra casa. Y confundiste tanto amor que te entregaba, Con un permiso para así romperme el alma. Qué hiciste? Nos obligaste a destruir las madrugadas, Y nuestras noches las borraron tus palabras, Mis ilusiones acabaron con tus farsas, Se te olvidó que era el amor lo que importaba, Y con tus manos derrumbaste nuestra casa. |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
m__g__
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eeeeeeeeee поздрав
Sweets For My Sweet Sweets for my sweet, sugar for my honey Your first sweet kiss thrilled me so Sweets for my sweet, sugar for my honey I'll never ever let you go If you wanted that star that shines so brightly To match the stardust in your eye Darling, I would chase that bright star nightly And try to steal it from the sky And I would bring Sweets for my sweet, sugar for my honey Your first sweet kiss thrilled me so Sweets for my sweet, sugar for my honey I'll never ever let you go If you wanted a king to keep you smilin' I'd tell the sandman you were blue And I'd ask him to keep that sand a-pilin' Until your dreams had all come true And I would bring Sweets for my sweet, sugar for my honey Your first sweet kiss thrilled me so Sweets for my sweet, sugar for my honey I'll never ever let you go And if you wanted a love to last forever Darlin' I would send my love your way And my love'd not only last forever But forever and a day And I would bring Sweets for my sweet, sugar for my honey Your first sweet kiss thrilled me so Sweets for my sweet, sugar for my honey I'll never ever let you go |
|
морски
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
In the Midnight Hour - Roxy Music I'm gonna wait till the midnight hour that's when my love comes tumbling down I'm gonna wait till the midnight hour when there's no one else around I'm gonna take you girl and hold you and do all the things I told you in the midnight hour I'm gonna wait till the stars come out and see that twinkle in your eye I'm gonna wait till the midnight hour that's when my love begins to shine I'm gonna take you girl and hold you and do all the things I told you in the midnight hour |
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Serebro "Song #1" |
|
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mojot Svet - Karolina Goceva
Najna najna, nanana najna Najna najna, nanana najna Najna najna, nanana na Nokva so senki pak zboruvam Moram od sebe da pobegnam Tri angeli me cuvaat Odam po vistinski pat Mojot svet se vika muzika Nema vera nitu granica Mojot svet se osum noti Edna duša balkanska Mojot svet se vika muzika Nema vera nitu granica Mojot svet se osum noti Edna duša balkanska Sonce me budi vo postela Pesna me gali vo dušata Tri spomeni što bolea Vecno gi izbrišav jas Mojot svet se vika muzika Nema vera nitu granica Mojot svet se osum noti Edna duša balkanska Music is the only world for me In my world we live in harmony Music knows no creed or colour Day by day we live our dream Najna najna nanana najna Najna najna nanana najna Najna najna nanana najna Nanana najna Nanana naina Music is the only world for me In my world we live in harmony Music knows no creed or colour Day by day we live our dream Music knows no creed or colour Day by day we live our dream |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
морски
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вече 290000 пъти гледано и 2200 коментара.
Малкия светъл прозорец - Щурците Малкият светъл прозорец снощи до късно не спа, |
|
m__g__
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вълчи Времена
Виж нощта - остана без луна Вълчи вой смразява ми кръвта Страхове, зверове, Подивели от бяс ветрове Как да живеем днес В тези вълчи времена Знам, всичко се продава Дори и твойта душа. Отровен прах от каменни лица Изгубен рай - угаснали слънца Грехове, викове, Надолу ме дърпат ръце. Как да живеем днес В тези вълчи времена. Знам всичко се продава Дори и твойта душа. Грешката не е в тебе, Грешен е света. Как да живеем с теб Трябва вълк да си сега. |
|
m__g__
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сънувах странен сън -
всички ние бяхме големи жълти тикви, които спокойно си растяха в задния двор на естрадната музика. Един ден стопанинът дойде, огледа ни, откъсна ни, наряза ни на парчета, поръси ни хубаво със захар, изпече ни в една фурна, натовари ни на една талига и тръгна по белия свят да ни продава. Мене ме продаде на две момчета с кожени якета - те ме опитаха и ме изплюха - не обичали сладко. В този миг аз се събудих и изкрещях: Не е лесно, не е лесно да си тиква. Не е лесно, не е лесно да си тиква. Не е лесно, не е лесно да си тиква. Не е лесно, не е лесно. Драги посетители, добре дошли в ресторант "Ера". Персоналът на заведението, начело с главния готвач Марко Марков, който в момента приготвя специалитета си от бели и черни клавиши, ви пожелава приятно прекарване и добър апетит. Шеф дьо сал - Иван Латинов - барабани. За вашето настроение се грижи оркестър с диригент Иван Несторов - бас. И накрая - конферанс, илюзии и сценична акробатика - Любомир Малковски - китара. Не е лесно, не е лесно да си тиква. Не е лесно, не е лесно да си тиква. Не е лесно, не е лесно да си тиква. Не е лесно, не е лесно. Така, сега можем да попееме заедно. Готови ли сте? (Е-е-е-е) - гледайте Марко: Не е лесно, не е лесно да си (тиква). Още веднъж: Не е лесно, не е лесно да си (тиква). Може и по-силно: Не е лесно, не е лесно да си (тиква). За последен път: Не е лесно, не е лесно да си (тиква). Не е лесно, не е лесно да си тиква. Не е лесно, не е лесно да си тиква, тиква, тиква, тиква. Не е лесно, не е лесно да си тиква. Не е лесно, не е лесно. Изменето од m__g__ - 13.Мај.2007 во 00:30 |
|
m__g__
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Море малка моме иииий! Море Митра пее на реката Митре ле ий, Митре ле, Море море, пее, море море ий Ено хооооооо-а-а-а-а-а а-а-а-а-а а-а-а Море лудо младо конче язди Митре ле ий, Тара-ду-да дай-ду-дара, Тара ду дай ду дара дара ду да Хей! |
|
Внеси реплика | страница <1 4142434445 172> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |