|
Незаборавна љубов |
Внеси реплика | страница <1 678910 12> |
Автор | |
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Браво Дијанче, така треба
|
|
|
|
l_dijana
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 10.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KAZI NATE DUSO KOLKU SUM ISKRENA SEKOJ IMA NEZABORAVNA LJUBOV SAMO NESAKA JAVNO DA KAZE
|
|
DIJANA
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И си душо и тоа многу... секој има незаборавна љубов но никој не сака да се соочи или признае, да не би се присетилл
Но, зашто болка, треба да се радуваме што ете колку толку сме излегле поумни од таа врска и поучени идеме понатаму.. Свесни сме дека со еден човек или најголемата љубов не може да се помине цел живот од икс наши умствени причини... Ретко е тоа.. Незаборавна па самиот збор кажува.. Е да сега сум возрасен и имам деца и внучиња во средно или на факултет имав навистина незаборавна љубов, многу ја/го сакав супер ми беше заедно...и мала насмевка на усните.. Па тоа е прекрасно.. Понекогаш вреди да живееш за ситниците, тие го прават животот толку голем |
|
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зашто кога ќе бидеш возрасен и кога ќе имаш деца да се присетуваш?...
Може и сега... Еве на пример денес го видов и одма се присетив на се
што се случувало тогаш кога го сакав и ми се разубави денот
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
Betty
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se sto pominalo pokraj nasiod zivot ne se zaborava ...
|
|
Vistinskiot prijatel e onoj koj te drzi za raka a ti go dopira srceto
|
|
laze
Сениор Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 271 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Незаборавна љубов може да има две значења,да не можеме да го заборавиме од голема љубов кон него и да ни буди прекрасни чувства кога ќе го видиме,и да не можеме да го заборавиме од голем презир кон него и кога ке го видиме да ни поминуваат морници низ телото.На какво значење мислиш?
|
|
CUVAJ MOJE SLIKE,SRCE TE MOLE,JER KOPIJA TE GLEDA,A OGIGINAL VOLE!!!!!!!!
|
|
Marta
Нов член Регистриран: 01.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 19 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekako deka postoi takva ljubov,onaa koja ne se zaborava nikogas...Ja imav taa sreka da doziveam takva ljubov,so covek stvarno nevoobicaen i poinakov od drugite...Sekako nikogas nema da go zaboravam pomina navistina dolgo vreme no,ne sum zaboravila...a i nema zosto bidejki so nego doziveav se i dobri i losi momenti,zaedno sme placele i zaedno sme se smeele...taka da mi podaril preubavi momenti i preubavo vreme takada zasekogas ke mi ostane vo srceto i ke se sekavam na nego so ljubov....
|
|
tuturutka
Сениор Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I jas mislam deka ima nesto vo temava . . . Koga procitav nagore svatov kolku bev sreken pred nekoe vreme . . . A sega , iako negiram , se kaam i znam deka nema nazad . . . Znam deka nikogas nema da ja zaboravam . . . Pa duri i raceve mi treperat dodeka pisuvam . . .
|
|
STRUGA
|
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
немам незаборавна....меморијата за таквите работи ми е селективна. штом завршила, не е за памтење...имало убави моменти, ама горе доле се е заборавено
|
|
SABINA
Група Регистриран: 02.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 70 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa da imam nezaboravna ljubov i uste go sakam no..... ponekogas e glupavo koga ke razmisluvas ako veke toj ima devojka ili zena koja ja saka a ti uste po nego.najdobro e da se potrudis da go zaboravis |
|
ljubovta gi razdeluva ne razdelnite a gi osvojuva ne osvoivite
|
|
sweet esc.
Сениор Регистриран: 23.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 205 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sekoja ljubov mi bila nezaboravnabarem vo toj moment!
toj sto ke go zemam za maz ke go racunam vo ljubov(nezaboravna)ke go gledam sekoj den i ke nemozam da go zaboravam |
|
Najmila
Група Регистриран: 20.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 86 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Imam,i mislam deka nikogas nema da go zaboravam ,megutoa toa sto go sakam ne mi e dovolna pricina za da bidam so nego
|
|
sakaj me dodeka me imas zasto togas sigurno ke te sakam i jas,no nemoj da me sakas koga ke me izgubis zasto-nema nikogas pak da me imas
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja svite gi imam zaboraeno, oti glavata ja koristam za povazni raboti
|
|
marence
Сениор Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секоја љубов е незаборавна
|
|
Внеси реплика | страница <1 678910 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |