|
Mona i brza се педери |
Внеси реплика | страница <1 3031323334 107> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Najnovo !
Najnovi mobilni telefoni na prieb ili na posleeb ! Plakanje so pusing ili zguzing kako i besplatno aktiviranje na uslugata : " Mojot omilen e*ac" ! |
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahahah kaj mene deneska stasa reklama z aaktiviranje na edna druga usluga, a bas bi mi bilo merak dokolku nekoj mi j aaktivira i ovaa gorespomnata
zbunet, ti si po mobilnite bratce,pa ke cekam d ame informiras okolu zainteresiranosta na lugjeto |
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ima i na 24 pozi so covek od doverba
Изменето од zbunet - 08.Мај.2007 во 07:47 |
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a uste edno pitanje : otkako ke ja aktiviram uslugata dali mozam istata da ja koristam isklucivo vo tekot na koknite casovi ili ima posebni termini ??
|
|
|
|
tuturutka
Сениор Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ima , ima se ima . . .
|
|
STRUGA
|
|
Pimp Daddy Manev
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pederiiiiiiiiiiiiiii...kaj ste pederiiiiiiiiiiii...uaaaaaa site ste oflajn c c c c
|
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
shto urlash ,be,....sakash nekoj da ti go ..............
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro utro pederi moi najmili
|
|
|
|
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobar den moja najmila pederke
|
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MASTER ne mi begaj, ela tuka da te gushnam silno
|
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ало ?
Да, повелете ? Ја сум педер и итно ми се потребни услугите на васата компанија ! Моментално екипата е на терен. Затоа отворете ја кутијата за педерска помош во која ке најдете к*р подолг, ставете си го во газ и чекајта да дојде нашиот оператер. Благодариме на довербата. |
|
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
heh...stignaa li??
|
|
|
|
tuturutka
Сениор Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe edno cudo pederi , a nikade gi nema
|
|
STRUGA
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe peder i tebe te nema, ko isplaseni germanci ste da ve e*am
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 3031323334 107> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |