|
Како раскинувате? |
Внеси реплика | страница <1 34567 15> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ima?
ima? ima? naivna? ili ne ostavena? |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
black-eyes
Сениор Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
naivna...
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
toa se leci
ne se sekiraj i ne e nekoja mana |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
black-eyes
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
неверувам....
|
|
black-eyes
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1.nacin
nekoj posteno kje te .......be i op ne si vise naivna 2. nacin drugarka kje ti raskaze kako nekoj posebno ja z........al a ako ubavo proucis op ne si naivna 3. nacin nikogas nema da se izlecis oti nadezta umira posledna i toa e zelba na naivnite |
|
|
|
black-eyes
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so 2 najvekje se slozuvam....
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
2.najvekje go posakuvas
no tezok nacin e zatoa sto sranjata se slucuvat na drugi - e retoricko i netocno ubeduvanje Изменето од anakin - 04.Мај.2007 во 00:44 |
|
|
|
soncence
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Де4ко вака не иде...подобро ќе биде да раскинеме...не си ти крив(и почнуваш со набројување-убав,згоден,добар....) туку јас ставрно не знам што сакам и најдобро е на се да ставиме крај.
Изменето од Angle - 08.Мај.2007 во 07:17 |
|
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Леле колку го мразам тоа „не си ти крив, не е до тебе, до мене е, морам да се средам, незнам што сакам бла бла бла“ ... Многу е излитено..... Сите го користат.... Боље кажи му што е проблемот, па со наредната нема да ја направи истата грешка....
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
male4ka
Сениор Шмеќерка ;) Регистриран: 11.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1939 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Heh se soglasuvam so ova pod mene vekje ne e vo modaNajdobro e vo 4 oci so iskrenost da se kaze problemot,a ne kako sto poveketo raskinuvaat preku poraki...c c c
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zdabe nabrojuvas i lepis ubavi etiketi kraen rezultat e sl*g vrz stara kondura nemoze stomak da go svari nikako |
|
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
дрско
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekogas mene mi raskinuvale i toa drsko
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |