|
Гатање на карти или кафе |
Внеси реплика | страница 123 17> |
Автор | |
slatkicka
Нов член Регистриран: 31.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 03.Јануари.2007 во 16:45 |
dali nekoj znae da cita na kafe ili karti?aj ako znae neka kaze kako umiram od zelba da doznaam
|
|
lubovta e se
|
|
SURFAC
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 350 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ех да беше вистина сеа ке бев милиардер и ке зивеев во палата ке владеев со цел свет
|
|
Михаил Мојата чанта
чантата ми тежи точно еден тон на неа ке зестане комотно и слон ке се лизне и ќе шизне надвор кога роси кај да најде еден билдер за да му ја носи. |
|
SURFAC
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 350 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
инаку ти умирас на 83 години во есен и тоа тоцно на 11 Октомври
|
|
Михаил Мојата чанта
чантата ми тежи точно еден тон на неа ке зестане комотно и слон ке се лизне и ќе шизне надвор кога роси кај да најде еден билдер за да му ја носи. |
|
slatkicka
Нов член Регистриран: 31.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NE UMIRAM BUKVALNO TUKO OD ZELBA DA DOZNAAM.INACE AKO OVA NE GO SVAKAS MNOGU SAKAM DA NAUCAM E VO PREVOD |
|
lubovta e se
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj stisnete zelba
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eden moj prijatel koj gledase na kafe i mnogu "pogoduvase" velese deka e mnogu lesno, samo gi gledas reakciite na onoj na kogo mu gledas i znaes sto da mu kazes.
|
|
SABINA
Група Регистриран: 02.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 70 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AJ SLATKICKA ZAR VERUVAS VO TAKVI GLUPOSTI KOJ ZNAE DA CITA NA KAFE ILI KARTI SE STO KE TI SE SLUCI E BOZJA RABOTA NE MU SE MESAJ SE SALAM HAHA TUKU TOA E DEMONSKA RABOTA IMA NEKOI KOI VELAT DEKA DEMONOT GI POMAGA DA CITAAT NA KARTI ILI KAFE ZATOA STO PODALEKU OD OVIE LOSI RABOTI MOE DA TI KAZAM PA TI SEGA KAKO SAKAS
|
|
ljubovta gi razdeluva ne razdelnite a gi osvojuva ne osvoivite
|
|
rome
Сениор Регистриран: 10.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 492 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i jas se slozuvam so sabina.jas chitaf na kafe ama koga prochitav vo Biblijata oti seto toa je od gavolot zastanav oti so toa mu se pridruzuvash na gavolot,
|
|
Zaljubena vo Hristos nashiot Edinstven Spasitel
|
|
DIDE
Нов член Регистриран: 10.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
toa citajne na karti i gledajne na kafe mislam deka se gluposti,sto gi izmislise lujge sto nema sto da pravat drugo vo zivotot.
|
|
dide
|
|
rome
Сениор Регистриран: 10.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 492 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kolku sakam da veruvam toa shto go mislish ama neje toa taka .za sve ima duhovno raspraveno od kaje i shto je .
|
|
Zaljubena vo Hristos nashiot Edinstven Spasitel
|
|
sandrica
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I sto sakaat lesna zarabotuvacka.
|
|
Just love
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас би рекол пиење кафе уз карти
|
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
враџбини од ваков виде со корисни само за Глорија и Сашо фактор ИКС да си ги наполнат џеповите газејки преку туѓата несреќа лажејќи луѓе за пари.
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Никогаш не сум се замарала со вакви глупости
|
|
Внеси реплика | страница 123 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |