IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Технологија > Интернет
  Активни теми Активни теми RSS - Каков интернет користите ?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Каков интернет користите ?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 10>
Автор
Порака
black-eyes Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Април.2007
Статус: Офлајн
Поени: -1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај black-eyes Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Април.2007 во 01:20
Originally posted by brza brza напиша:

a imalo i satelitski,...znae li nekoj neshto okolu toa?

so ke ti e...
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Април.2007 во 01:22
prvo kazi kako,..shto... kolku...
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Април.2007 во 22:00
Na drug forum po greska komentirav za temava.Eve sega pak:
Na kabelski sum i za sega e super plakam po 1500den.mesecno i sum ON LINE 24h.Ne sum go islucila kompjuterot 5-6 meseci.
Simnuvaat decata filmovi,serii,prevodi se mozno.
Brz e,stabilen imam slobodna tel.linija ne se plasam deka ke platam poveke od 1500den.toa e maximum sto se plaka.
Za onie koi pomalku im treba moze da pocnat so 500den.mesecno i dozvolen download 400MB i brzina na download do 512Kbps.
Jas sum mnogu zadovolna.Da ne zaboravam da kazam deka ova e preku Telekabel!Thumbs%20Up

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
ErVoRuLeZ Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Април.2007
Поени: 23
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ErVoRuLeZ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2007 во 16:46
.

Изменето од ErVoRuLeZ - 04.Мај.2007 во 16:11
www.badijala.com Најдобриот македонски warez форум!
Кон врв
ljupce_piroman Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Февруари.2007
Локација: Zambia
Поени: 13
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ljupce_piroman Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2007 во 16:25
jas koristam bezzicen potocno (WADSL) brzinata mu e 512 a nekogas 768
sekako sum PRE zadovolen od internetot zs imam 10 GB za koristenje a otkako ke gi istrosam imam neogranicen inernet NO so namalena brzina
TongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongue

a i MNOGU sum im zadovolen On.Net koi go napravija internetot

Изменето од ljupce_piroman - 15.Април.2007 во 16:28
Кон врв
чаир Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јануари.2007
Поени: 950
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај чаир Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2007 во 17:01
Јас не се жалам но имав можност на еден другар мајкаму да ми среди за АДСЛ ме водат како вработен и имам 2000kb\s без ограничен сообраќај добро ми е ама додека не го срушат монополот на теликом кеси плаќаме вака скапо за никакви брзини Confused
Нова заповед ви давам да се љубите еден со друг како што Јас ве возљубив така и вие да се љубите еден со друг.По тоа ке ве познаат сите дека сте мои ученици, ако имате љубов меѓу себе (Јов. 13-34,35)
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Април.2007 во 22:33

Jas koristam ADSL2,  mnogu brz e internetov, leta.....eve duri go testirav

4 megabits per second

Info

Кон врв
Pimp Daddy Manev Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Февруари.2007
Поени: 2057
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pimp Daddy Manev Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2007 во 20:15
Awesome!!!!Clap
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2007 во 20:21
Originally posted by M@$TER M@$TER напиша:

Awesome!!!!Clap

Germancka rabota bratce Wink i nema da eruvas plakam 7 evra mesecno Wink
Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ErVoRuLeZ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2007 во 16:10
Jas lugje da vi kazham 3 meseci bef korisnik na on net i go skinaf dogovorot :) platif 50 evra... i odma stavif povtorno mt net 2 godini sum korisnik na mt net i dosta e postable :) a on net samo pagja :( jedino e dobro shto ima limit pogolem :) valjda nareden pat mt net kje nakachi limit i na max adsl paketot :) taka .. jas da vi kazham nekoj da se zeznete so on net.. ako barate stabilen i brz internet samo adsl mt net :) Pozdrav
Кон врв
Ghost Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Регистриран: 30.Септември.2005
Поени: 6109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Мај.2007 во 23:05
искрено, бев две години корисник на мт.нет Макс АДСЛ, и во март годинава го раскинав договорт, првенствено поради малиот лимит што го даваат, а многу високата цена. Најмногу бев изиритиран од фактот што, кога го склучив договорот со АДСЛ, лимитот беше неограничен, и ми рекоа тогаш агентите нивни дека не може да биде полошо доколу има измени, туку само подобро. Меѓутоа се случи што се случи, и ме ограничија, како и цела Македонија. Цврсто решив дека кога ќе ми заврши договорот, ќе го раскинам и ќе склучам нов договор, па ВАДСЛ на Он.Нет ми дојде како џокер во покер. Едноставно имаше дупло и повеќе лимит, а цената беше на пола поефтина од АДСЛ. Денеска, можам да кажам дека, доколку барате стабилен интернет, во тој случај одберете АДСЛ на мт.нет. Но тука и завршуваат поволностите на АДСЛ. Додека пак, ако барате поголем лимит, поволни цени, и секако доволна брзина, ондак слободно не се двоумете да одберете ВАДСЛ на он.нет... Искрено, не сум баш многу задоволен од он.нет пред се поради нетабилноста на интернетот, но сепак кога отворено си кажувам, дека АДСЛ воопшто не беше добар интернет, затоа што и со сегашните 1 или 2 мегабита, лиитот го поминувате за само еден единствен ден, а после тоа, и тоа како ќе ви биде нетсабилен нетот и преку АДСЛ... Слободно одберете си што сакате, јас си го кажав моето искуство WinkWinkWink

Изменето од Ghost - 07.Мај.2007 во 23:09
    MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION          
Кон врв
zmejko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Февруари.2007
Поени: 135
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zmejko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Мај.2007 во 23:13
epten baven LOL
OK, let's START NOW
Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ErVoRuLeZ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2007 во 15:38
Originally posted by Ghost Ghost напиша:

искрено, бев две години корисник на мт.нет Макс АДСЛ, и во март годинава го раскинав договорт, првенствено поради малиот лимит што го даваат, а многу високата цена. Најмногу бев изиритиран од фактот што, кога го склучив договорот со АДСЛ, лимитот беше неограничен, и ми рекоа тогаш агентите нивни дека не може да биде полошо доколу има измени, туку само подобро. Меѓутоа се случи што се случи, и ме ограничија, како и цела Македонија. Цврсто решив дека кога ќе ми заврши договорот, ќе го раскинам и ќе склучам нов договор, па ВАДСЛ на Он.Нет ми дојде како џокер во покер. Едноставно имаше дупло и повеќе лимит, а цената беше на пола поефтина од АДСЛ. Денеска, можам да кажам дека, доколку барате стабилен интернет, во тој случај одберете АДСЛ на мт.нет. Но тука и завршуваат поволностите на АДСЛ. Додека пак, ако барате поголем лимит, поволни цени, и секако доволна брзина, ондак слободно не се двоумете да одберете ВАДСЛ на он.нет... Искрено, не сум баш многу задоволен од он.нет пред се поради нетабилноста на интернетот, но сепак кога отворено си кажувам, дека АДСЛ воопшто не беше добар интернет, затоа што и со сегашните 1 или 2 мегабита, лиитот го поминувате за само еден единствен ден, а после тоа, и тоа како ќе ви биде нетсабилен нетот и преку АДСЛ... Слободно одберете си што сакате, јас си го кажав моето искуство WinkWinkWink

Dobro si kazhal.. no jas iskreno da ti kazham edna rabota od on net shto e dobra samo Limitot moe mislenje! a stabilnosta i brzinata nemozham :) so 512 kbps umiram ne mozham da trpam imajki 1536 kbps... + si videl li deka max adsl max paketot od 4 gb koj najvekje domashi korisnici go koristat poeftinet e.. ako vkucish dogovor za Max Adsl Max NAPRAVI SAM! znachi sam kje ja montirash opramata koj toa e dosta lesno da povrzesh kabli i tolku! A ako nekoj saka pogolem limit tocno samo WADSL a isto i da ti kazham so prijatli .. mozesh i na mt net da bidesh so neogranicen :) ae Pozdrav

Изменето од ErVoRuLeZ - 08.Мај.2007 во 15:39
Кон врв
Sokol Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Март.2007
Локација: Macedonia
Поени: 93
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sokol Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2007 во 17:32
Ееее Мона Лиза блазеси ти ние овде со повеќе од дупло помали брзини плаќаме 3 пати повеќе.Така е кога нашиот стандард тука е "многу поголем" од Германија.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 10>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,109 секунди.