|
Родителски грешки |
Внеси реплика | страница <1 34567 11> |
Автор | ||
Teta
Сениор Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
normalno...taka e ..se sl*gam...jas zboram u moe ime..i jas imam deca..vozrasni..fala Bogu...uspesni i bitno zdravi se
|
||
A creative mind will always survive bad advice
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
убава дискусија дечки иначе што мислите за родители кој се мешаат во љубовниот живот ?
Вреди ли ако се реагира за некопј лошо (по нив ) проценет дечко/девојка??? |
||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
normalno deka ke reagiras, ne go biras deckoto/devojkata za roditelite, tuku za sebe. Megjutoa ako deckoto/devojkata ne ime se dopagja na roditelite, toa sepak ne e nivna greska. I ne e pogresno ako gi kazat pricinite zosto ne im se dopagja.
Imam edna prijatelka cija svekrva ne moze da ja podnese jatrva i non stop i naogja mani, i normalno , sto videl sin i vo nejze, a svekorot na toa i rekol - da mozes da ja poglednes so negovite oci , ke znaes sto videl. Zivotot vo zaednica , nezavisno od toa vo koe vreme e i od stepenot na obrazovanie, nosi teskotii no ima i prednosti. |
||
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
може ке звучи чудно и сурово ама моите едвај како да чекаат дечкото да ме остави за да можат дацсе ситат со коментари од типот ‘ете јас ти викав ама ти не ме послуша‘ на мојата ионака лоша ситуација уште се шегуваат, а неретко и се замислуваат дека со тоа се потврдило нивното очекување дека дечкото ќе ме оставел..за мајка ми сите машки биле лажговци а татко ми очекува ептен домаќин, непорочен и совршен дечко
|
||
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ti gledaj deckoto da gi ispolnuva tvoite ocekuvanja, a roditelite ... poradi tebe bi trebalo da go prifatat tvojot izbor kakov i da e, ...
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да да така е фала знам јас но има многу родители кои обично имаат лоша ппроценка за партнерите на нивните деца па превземаат мн ствари за да ги разделат...
ова е повеќе кај конзервативците.... |
||
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne toa kaj konzervativcite , tuku kaj onie koi mislat deka nivnoto e najpametno i deka tie najdobro znaat se.
|
||
black-eyes
Сениор Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
SAMO VOLJATA GO DVIZI COVEKOT
|
||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не бе за воља не се работи туку за правила наметнати...
|
||
gocefbn
Сениор Регистриран: 13.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 270 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kolku sto se roditelite na ponizok edukativen stepen tolku se pogolemi i greskite sprema nivnite deca.
|
||
Make love and respect your profession
|
||
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne mora da znaci
|
||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
баш на еден доктор син му стана наркоман.... |
||
gocefbn
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
- Ne mislev vo toj smisol "Sexy" pod "edukativen stepen".... lol Poimov go definiram (e dobro de ete ... go sfakjam) kako opst smisol vo koj go vklucuvam i ulicnoto vospituvanje t.e opstata kultura prvo za sebe a potoa prenesuvanje na istite na nivnite deca ...a tie doktori (i kompanija) po nauki koi gi dobile titulive vo nekoe si parazitsko komunisticko vladeenje voopsto i ne gi spomenuvam bidejki ne go zasluzuvaat forumov bidejki i samite ne razlikuvaat kompjuter od televizor spoen so masina za pisuvanje ....tuku edinstveno sto gi interesira e dobrata sofra i "lokanje" Ova se odnesuva za roditeli koi ziveat vo denesno vreme i koi ne se dovolno educirani (bile ednostavno mrzlivi) za da znaat da go nasocat i zastitat svoeto dete....lol |
||
|
||
gocefbn
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
-Znachi i ubistveno zrachi: "Prostotijata e pozaslepuvacka duri i od sonceto"- Napoleon Bonaparta (ova ne se odnesuva za tebe tuku e vo kontekst na temava" |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 34567 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |