|
ПРИЈАТЕЛИТЕ НА ФЕНИКСОТ |
Внеси реплика | страница <1 385386387388389 1769> |
Автор | |||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ovogo izvini
teta procita kakva glupost tresnav pred isvesno vreme?
rekov da bese teta pomlada ke nemase sila koja mozese da me spreci da ne te zemam za zena
|
|||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||
sweet esc.
Сениор Регистриран: 23.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 205 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
i mene mi e milo sto ve nacekav site ,na ostanative temi stanuva strasno dosadno!
|
|||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Jedina mooooja
Jedina moooja
|
|||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Teto, kaj najde sega da spomnuvas dve KK
uste strea da spomnes i gotovo Dzaki, mene me nemase vo petokot od sabajle. Sto e rabotata so kaktusite? |
|||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|||
Teta
Сениор Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
A creative mind will always survive bad advice
|
|||
Lilija7
Сениор Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
a ja pa se izraduvav deka DJaki primetil deka me nema vo petokot....
|
|||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|||
Bugi lav
Сениор Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ubijam ljude za pare. Ali ti si mi drug-ubit cu te djabe!
|
|||
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
|
|||
marijana
Сениор Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
navali ...majstore....samo oliver...
|
|||
"recycle your mind"
|
|||
Bugi lav
Сениор Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Samo da znas kakav mi je prije upotrebe suv, dugacak i krut a posle mlitav, mokar i kaplje...MOJ KISOBRAN!
|
|||
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
|
|||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
nekoi ednostavno nemaat stil
|
|||
s.r. Dzaki |
|||
Lilija7
Сениор Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
sakas da kazes nekoi ednostavno imaat stil???
|
|||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Pogledaj u moje oči
Zašto skrivaš pogled taj? Pogledaj u moje lice I pokaži osmijeh svoj... Djevojko u sutonu tihom, Pokraj rijeke što koračaš S tužnom sjenom na licu svom I kosom nježnom, I kosom plavom kao lan... Jedina moja tebi sviram ja, Jedina moja tebi pjevam ja... |
|||
s.r. Dzaki |
|||
marijana
Сениор Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne..moze nekoj cita sms poraka.,.pa da ja spodeli so nas...
|
|||
"recycle your mind"
|
|||
sweet esc.
Сениор Регистриран: 23.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 205 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
mene site ste mi interesni,samo ne e fer koga koristite sifrirani poraki
|
|||
Внеси реплика | страница <1 385386387388389 1769> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |