![]() |
|
ПРИЈАТЕЛИТЕ НА ФЕНИКСОТ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 346347348349350 1769> |
Автор | |
Bugi lav ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ima nesto trava mrda veter nee sto li e ?
|
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
![]() |
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
vazno e da se fatish za nesho
![]() ![]() ![]() |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
Teta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
[QUOTE=Valerija]Za nesto za nesto se fakjaat...KOLEGA...dali paaa...zavisi...od mnogu nesta...zenite obicno za stap...a mazite za sise...mada ne sekogas
![]() ![]() ![]() |
|
A creative mind will always survive bad advice
|
|
![]() |
|
Bugi lav ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
Vazno e za nesto da se drzat pa sega sto i da e neka e samo da im e ubavo
![]() ![]() |
|
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
![]() |
|
![]() |
|
Teta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
e za ubavo sega....koj kako drzi...
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Shefovi su KAKO OBLACI...
Kada nestanu....DAN JE PREKRASAN
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
ne prekrasen mila tuku premnogu prekrasen
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
sef je ko otac...stariji je,drzi te u skut,daje ti dzeparac,tepa ti da si najljepsa....samo ,ne jebe tvoju majku ,nego tebe
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() Teta,,,,originalno...kazano i za zal,vistinito
|
|
|
|
![]() |
|
teta tebe ova rano stanuvanjevo te udrilo vo glava
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
znam...zalosno koga gledam...mali rabotodavaci....grozni...vrabotile mlada ubava...a plitka u mozok...i ko ke ja pretstavi kao"desna raka"
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
![]() ![]() |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 346347348349350 1769> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |