![]() |
|
ПРИЈАТЕЛИТЕ НА ФЕНИКСОТ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 344345346347348 1769> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teta,dobredojde
Sto vaka RANO,PRED 09
![]() ![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Bugi lav ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
*"Voljeti nekog, znači pristati da ostariš sa njim!"
*"Teško je voljeti, još teže ne voljeti, a najteže je naći voljenog koji te voli." *"Ljubav je partija karata, gdje svi varaju. Muškarci - da bi dobili, a žene - da ne bi izgubile." *"Ljubav nikad ne umire prirodnom smrću. Umire jer joj ne znamo obnoviti izvor. Umire od sljepoće, pogrešaka, izdaje. Umire od bolesti i rana; umire zbog dosade, gubitka svježine i sjaja." *"Na početku ljubavi ljubavnici govore o budućnosti. Kad se ljubav približava svom kraju govore o prošlosti." *"Ljubomora se uvijek rađa sa ljubavlju, ali ne umire uvijek sa njom." *"Oni koji duboko vole nikad ne ostare; ako i umru od starosti, umru mladi." *"Jadna je ona ljubav kojoj mašta prestaje biti prijateljica." *"Ljubav je nalik na vodu. Ako je nešto ne uzburka, ona truli kao bara." *"Svi se rađamo za ljubav. Ona je načelo egzistencije i njezina jedina svrha." *"Kad ljubav postane zapovijed, mržnja može postati užitak." * "U ljubavi samo su počeci privlačni. Ne čudim se što ljudi nalaze zadovoljstvo da često počinju iznova." *"Držim da ništa nije teško onome ko ljubi." *"Ne treba voljeti ni onoga koga se bojiš, ni onoga ko se tebe boji." *"Ništa nije teško ako se voli." *"Ljubav koju dajemo jedina je ljubav koja nam ostaje." *"Ako me moraš voljeti, neka to ne bude ni zbog čega drugoga nego zbog same ljubavi." *"Ko voli vjeruje u nemoguće." *"Postoje ljudi koji vam izvade srce i postoje ljudi koji ga vrate na mjesto." *"Sve što znamo o ljubavi jest da je ljubav sve!" *"Ako je osoba sposobna produktivno voljeti, ona voli i sebe; ako voli samo druge, tada uopće nije sposobna voljeti." *"Je li ljubav umjetnost? Tada zahtijeva znanje i napor Za koleskami od Karsi ![]() |
|
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
![]() |
|
![]() |
|
Teta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
A creative mind will always survive bad advice
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Bugi lav ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
Sta je zena u ekonomskom smislu? Ona je nisko lezeci objekat u koji muskarac polaze svoj visoko stojeci kapital uz tekuce kamate, nakon 9 mjeseci dobije profit
![]() |
|
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() BRAVO KOLEGA 2
|
|
|
|
![]() |
|
Teta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
Bugi....nesto mnogu ja sajdisash koleskati
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Koleskami e pod moja zastita barem do 16 30
![]() |
|
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ti si moje sunce, ne mogu te ocima gledati
|
|
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
![]() |
|
![]() |
|
Hajde da radimo ONO, bice tebi lijepo a i meni i nece nam biti prvi put... prvo cu ja TEBI, pa ti MENI, hajde da se...DOPISUJEMO
|
|
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
![]() |
|
![]() |
|
Pod direkten protektorat na kolega mi.... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Aloo Strugaaaaaaa..mi se izgubi..
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 344345346347348 1769> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |