IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Врска со сиромашен дечко/девојка?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Врска со сиромашен дечко/девојка?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 23>
Автор
Порака
speed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Март.2007
Статус: Офлајн
Поени: 803
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај speed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2007 во 19:40
Originally posted by sandrica sandrica напиша:

Originally posted by speed speed напиша:

abe sandricka sakas pejacka da stanes ajde so ja ke ti najdam sponzori ke ti bidam menager. bar ke zarabotime nekoj denar dosta veke od prazni muabeti malku vo praksa da vlezeme...Smile
Ma ti ubavo pees ama glasot ne ti cini i dosta se prijavuva za pejac-nemas sponzorki, a za mene ne se sekiraj mnogu,slobodno spij.
pa ne se se kiram jas te gleam celo vreme neso ko da baras sponzori pa jas sakav samo da ti pomognam...Smile
speed
Кон врв
sandrica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 379
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sandrica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2007 во 19:45

Originally posted by sandrica sandrica напиша:

abe sandricka sakas pejacka da stanes ajde so ja ke ti najdam sponzori ke ti bidam menager. bar ke zarabotime nekoj denar dosta veke od prazni muabeti malku vo praksa da vlezeme...Smile
Ma ti ubavo pees ama glasot ne ti cini i dosta se prijavuva za pejac-nemas sponzorki, a za mene ne se sekiraj mnogu,slobodno spij.
pa ne se se kiram jas te gleam celo vreme neso ko da baras sponzori pa jas sakav samo da ti pomognam...Smile
Ti tvoite problemi si gi resi pa za moite ke beris gajle?
Just love
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај speed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2007 во 19:48

pa toa mi e na mene problemot so se grizam postojano za tugite problemi  a kako sto gleam ne bi opdbila sponzorstvo...Smile

speed
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sandrica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2007 во 19:58

pa toa mi e na mene problemot so se grizam postojano za tugite problemi  a kako sto gleam ne bi opdbila sponzorstvo...Smile

Srce kolku za tvoja informacija odam vo uciliste i vo slobodno vreme rabotam vo internet kafe pa si zarabotuvam sama.Ne sum kako tebe da baram od mama i tato ili od sponzorki.Tongue
Just love
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај speed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2007 во 21:43
kolku za tvoja povratna informacija jas letoska rabotam vo stranstvo i za se sam si plakam a ne samo za sitni raboti taka da ne zbori neso so ne znaes kako...pa taka se pocnuva prvo internet kafe pa kafic pa kafana pa noken klub itn si znaes samataSmile
speed
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sandrica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2007 во 00:35

kolku za tvoja povratna informacija jas letoska rabotam vo stranstvo i za se sam si plakam a ne samo za sitni raboti taka da ne zbori neso so ne znaes kako...pa taka se pocnuva prvo internet kafe pa kafic pa kafana pa noken klub itn si znaes samataSmile
Da,a sto rabotis? Nemozeme site da stigneme vo stranstvo"posteno".LOL
Just love
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sandrica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2007 во 00:38

Retko koj dava takva plata sto ti trae cela godina za SE' da si platis sam.

Just love
Кон врв
black-eyes Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Април.2007
Поени: -1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај black-eyes Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2007 во 01:43
ZIVOTOT E TRKALO DENES SI GORE UTRE DOLU..........
Кон врв
tuturutka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Април.2007
Локација: Macedonia
Поени: 1131
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tuturutka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Мај.2007 во 01:31
Originally posted by black-eyes black-eyes напиша:

ZIVOTOT E TRKALO DENES SI GORE UTRE DOLU..........

Taka e samo sto nekoi ne go znaat toaThumbs%20Up
STRUGA
Кон врв
black-eyes Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Април.2007
Поени: -1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај black-eyes Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Мај.2007 во 01:33
cel zivot go znam.....ama pak ne mi e ok koga sum dolu...Tongue
Кон врв
tuturutka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Април.2007
Поени: 1131
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tuturutka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Мај.2007 во 01:36
Originally posted by tuturutka tuturutka напиша:

[QUOTE=black-eyes]ZIVOTOT E TRKALO DENES SI GORE UTRE DOLU..........

Ovaa poraka neka ti kaze se . . . Moze i od dolu da se kacis . . . Vistina e tesko , no . . .Smile Smile Smile
STRUGA
Кон врв
Bitter Beauty Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 06.Мај.2007
Поени: 13
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Bitter Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Мај.2007 во 17:43
Au da mnogu e vazno,pa koj ke me casti posle pijacki ako e siromasen,posle ke treba jas nego da go castam,koj ke me vraka doma...ahahahahaha koi gluposti...apsolutno ne mi e vazno dali e siromasen ili bogat,se dodeka e fin i me pocituva,tuka ne spaga izgledot,da ne se lazeme ama...mora da lici na covek...ama pari apsolutno nisto ne mi znacat...
Кон врв
SABINA Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Мај.2007
Поени: 70
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SABINA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Мај.2007 во 18:06

Tonguedosega ne sum bila so mnogu siromasen vo vrska no ako e vistinska ljubov zosto da ne

vo ljubovta ne igraat uloga parite znaci SAMO LJUBOVTA normalno ako go sakas
ljubovta gi razdeluva ne razdelnite a gi osvojuva ne osvoivite
Кон врв
superbaby Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 05.Август.2007
Поени: 184
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај superbaby Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Август.2007 во 17:44
ne mozum jas so mnogu siromasen zatoa so premnogu gi sozalavum lugeto i ke mislam deka toa e eden vid sozaluvanje t.e. deka sum so nego zaradi toa sto go sozaluvam oti nema pari. Ne mora da bide bogat barem da ima pari za normalen zivot... 
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 23>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 1,767 секунди.