|
Gumboll 3000? |
Внеси реплика |
Автор | |
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 04.Мај.2007 во 16:38 |
Ne znam kolku ste vo tek, no sigurno slusnavte za porseto(britanski tim) od Gumboll sto se zalepi so 200km vo Golf1 negde Struga, soferot od golfot pogina a soprugata na soferot se bori za zivot
A zosto? Zatoa sto na 100-tina bogati prdlinja im teknalo da se vozat niz Evropa so besni taze kolicinja eve link za da imate pretstava za sto zboruvam: http://www.on.net.mk/galerii//Gummball3000/index.html Me interesiraat vasite mislenja, komentari i dopolnitelni info |
|
|
|
tuturutka
Сениор Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kolku sto znaete jas sum od Struga i od gradskite muabeti razbrav deka deckoto se trkal so drugarmu i na preteknuvanje udril vo golfot direkno . . . Greskata bila kaj trkacot zosto toj bil vo levata lenta . . . Kako sto se kazuva niz grad golfot letal mozda i 200m od mestoto na sudarot . . . Navistina e zalno kako si otidoa lugeto , no toa e zivotot . . .
|
|
STRUGA
|
|
marence
Сениор Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тука мислам дека вина е и на оние кои им дозволиле да возат по нашиве непогодни патишта а не ги предупредиле граѓаните. Ние секогаш сме толку неинформирани и негрижливи.
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Прво нешто што ми доаѓа на ум кога ќе слушнам за ова е
немилиот и за жал трагичен крај што едно семејство го имаше кај нас. Судскиот процес како заврши не се сеќавам да некаде прочитав. Знам само дека беше некое дете на мама и тато... Не знам дали и оваа година им минува турата низ Македонија,но веќе се на европско тло. Дел од возилата |
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |