|
Lyrics |
Внеси реплика | страница <1 4041424344 172> |
Автор | |
m__g__
Сениор Регистриран: 22.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 591 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
айде - на оригинал
Лъжа Е - П Ако поискаш бягай ти, не си мисли, че ме боли. Какво очакваш-да заплача ли? Така говоря ти сега, но само думи са това, за да запазя гордостта си. Припев: Лъжа е, не чуваш ли, спри се... лъжа е, почакай върни се.. лъжа е, сърцето ми стене лъжа е, че мога без тебе лъжа е... Лъжа е, не чуваш ли, спри се... лъжа е, почакай върни се.. лъжа е, сърцето ми стене лъжа е, че мога без тебе лъжа е... От теб сега съм по-добре, светът е пълен със мъже. Нима се мислиш за единствен ти? Така говоря ти сега, но само думи са това, за да събудя ревността ти... Припев: Лъжа е, не чуваш ли, спри се... лъжа е, почакай върни се.. лъжа е, сърцето ми стене лъжа е, че мога без тебе лъжа е... Лъжа е, не чуваш ли, спри се... лъжа е, почакай върни се.. лъжа е, сърцето ми стене лъжа е, че мога без тебе лъжа е... |
|
m__g__
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Има Любов - К
Не ме вини, че теб обичам и желая. Със теб бих била щастлива и до края. Сега си тук и вече зная има време, което никой бог не може да ни вземе. И в съня си пожелах да бъдеш с мене, защото в теб видях човек така потребен. Припев: Има любов, има любов и само тя остана. Тази любов зная нов живот ни дава. Само любов сърцето сгрява и то забива лудо. Само любов, просто нищо, нищо друго. Не ме вини за всяка болка и обида. Прости ми всичко и това на мен ми стига. Сега си тук и вече зная има време, което никой бог не може да ни вземе. И в съня си пожелах да бъдеш с мене, защото в теб видях човек така потребен. Припев: Има любов, има любов и само тя остана. Тази любов зная нов живот ни дава. Само любов сърцето сгрява и то забива лудо. Само любов, просто нищо, нищо друго. (х3) |
|
m__g__
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ето и новото Танго на Лили
Танго Колко съдби, колко мечти животът среща или дели Вчера напред, утре назад в необясним до днес кръговрат Спомени тук, спомени там един събиран, друг разпилян Виждам за миг свят неоткрит с една последна клечка кибрит Припев: Дива луна или надежда една изгрява бавно и тя е сякаш знак Пътник в нощта открива лодка и бряг и тръгва някога пак към любовта Вчера напред, утре назад в необясним до днес кръговрат Ден подир ден в този живот към теб пътувам моя любов Срещам те тук, срещам те там, но днес къде си искам да знам Виждам за миг свят неоткрит с една последна клечка кибрит Припев:... Спомени тук, спомени там един събиран, друг разпилян Виждам за миг свят неоткрит с една последна клечка кибрит Спомени, спомени, спомени Припев:... |
|
m__g__
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ето и строто Танго на Лили
Експрес Танго В мигът, когато нии помръкнем като лица на есента. Когато внезапно замлъкне дъха на песента. Към нас се втурва глас тогава, забравен глас , ала от кого? Във своето вълшебство ни грабва едно експрес танго. Среднощен спомен разпилява рози, една карета две надежди вози. Любовен блясък пак над пътя плува B една карета любовта пътува. Към нашта жажда кой протяга чаша? И кой нашепва , че нощта е наша? В една карета любовта пътува, в една карета аз и ти сами. Небето вижда и земята чува, че пак на пътя знак за обич плува. Къде ни водиш ти среднощен спомен, какво ни чака в този път огромен? Светулка нежно знак чертае в мрака, но пак в сърцето тя чертае знака. В една карета любовта пътува в една карета аз и ти сами, сами. |
|
m__g__
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ето още
Върят Ли Двама - МН Вървят ли двама на дълъг път, и път да няма, не ще се спрат. Ще бродят близки по таз земя, ах, как не искам да съм сама. Решат ли двама, да дирят брод, в тях грейва пламък за цял живот, той пръска искри, в скръб и тъма, ах, как не искам да съм сама. Делят ли двама една съдба, допрат ли рамо в една борба, ще легнат чисти във таз земя, ах, как не искам да съм сама. |
|
m__g__
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Съдията, съдията (х2): Трифон, Трифон, Трифон Иванов, Трифон е със номер три, Трифон, Трифон, Трифон Иванов, Трифон пак ще вкара три. Припев: Но му пречи съдията, еее… Съдията, съдията, еее... сиромах. (х2): Трифон, Трифон, Трифон капитан на пиратски екипаж. С Трифон, с Трифон, с Трифон купата, вземаме на абордаж. Припев: Но му пречи съдията, еее… Съдията, съдията, еее…, сиромах. Съдията, съдията, еее…, в трети клас. Съдията, съдията, еее… Съдията, съдията, еее…, сиромах. Съдията, съдията, еее…, сиромах. Съдията, съдията, еее…, в трети клас. Съдията, съдията, еее… |
|
морски
Сениор Регистриран: 24.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
АХ,
МОРЕТО Тони Димитрова
Сянка на птица
|
|
морски
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
m__g__
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еделвайс
Там далеч, във планината в царството на вечния сняг, еделвайс цъфти усамотен сред дивния вълшебен мир еделвайс цъфти усамотен сред дивния вълшебен мир Пътник нивга не минава, пред теб любим и нежен цвят Еделвайс, защо цъфтиш кажи на никого ненужен ти Еделвайс, защо цъфтиш кажи на никого ненужен ти |
|
skoda
Нов член Регистриран: 13.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Евала, бре Живков. Беше највелик. И като голјам управник и като комик:
Ти си изморена, та пак е в лубовна криза. Теб шума те дразни, теб дожда те депресира. А-а-а на мен, така ми се излиза! Гаджето ти пак е с пријатели на бира. Шефа ти и днеска много лошо те нервира. Та пак рано става, ало, сладурани к'во ви става?! Припев: Шом не ви е "ок" да направим нещо хеи! Да разходим в ношта наше тенки токчета. Да разпуснем коси, да изпчим ние гради. Да сме скромни? О не, мерси! Ало, Мадона дај ми микрофона, слушаи, как че разцепим Озона. Тази нош света ни е в краката, казваите маже, која е наи-добрата?! Ало, Мадона даи ми микрофона, ние сме сега хит на сезона. Без интриги мола, јасни са нештата, даваи скапа-а-а, ти си наи-добрата! Твоа едр бедр в днките не се побира. Та че гледа филма, тебе пк, какво те спира?! Аиде вече стига, друг ли трабва гарда да ви вдига?! |
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Beyonce - Beautiful Liar ft ShakiraAy, Ay, Ay Nobody likes being played Beyonce, Beyonce Shakira, Shakira (hey) [Beyonce] He said I'm worth it, his one desire [Shakira] I know things about 'em that you wouldn't wanna read about [Beyonce] He kissed me, his one and only, (yes) beautiful Liar [Shakira] Tell me how you tolerate the things that you just found out about [Shakira] You never know [Beyonce] Why are we the ones who suffer [Shakira] I have to let go [Beyonce] He won't be the one to cry [Beyonce] (Ay) Let's not kill the karma (Ay) Let's not start a fight (Ay) It's not worth the drama For a beautiful liar [Shakira] (Oh) Did he laugh about it (Oh) It's not worth our time (Oh) We can live without 'em Just a beautiful liar [Shakira] I trusted him, but when I followed you, I saw you together [Beyonce] I didn't know about you then 'till I saw you with him again [Shakira] I walked in on your love scene, slow dancing [Beyonce] You stole everything, how can you say I did you wrong [Shakira] You never know [Beyonce] When the pain and heartbreak's over [Shakira] I have to let go [Beyonce] The innocence is gone [Beyonce] (Ay) Let's not kill the karma (Ay) Let's not start a fight (Ay) It's not worth the drama For a beautiful liar [Shakira] (Oh) Did he laugh about it (Oh) It's not worth our time (Oh) We can live without 'em Just a beautiful liar [Shakira] Tell me how to forgive you When it's me who's ashamed [Beyonce] And I wish could free you Of the hurt and the pain (Both) But the answer is simple He's the one to blame [Beyonce] (Ay) Let's not kill the karma (Ay) Let's not start a fight (Ay) It's not worth the drama For a beautiful liar [Shakira] (Oh) Did he laugh about it (Oh) It's not worth our time (Oh) We can live without 'em Just a beautiful liar |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
морски
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Този влак за Бургас е тъй бавен.
Аз сънувам дъждовния плаж. Там е моят живот - моя странен и единствен словесен пейзаж. Там съм целият аз - там забравям, че съм кратък и лош, че съм аз. Глас на гларус и аз осезавам този, целия свят … Там, в Бургас аз умирам от нежност и ярост. (А се мислех за подвиг роден.) Глас на гларус, о, писък на гларус - Възмутителен спомен за мен. |
|
морски
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SWEET FREEDOM As you look around you Do you like what you see? Though it sometimes makes you lonely Do you like being free? And are you sure you'll be okay Without my company? I just want you to be happy Even if it's not with me Sweet sweet freedom Sweet sweet sweet Will the line between all this And my love ever meet Sweet sweet Freedom Sweet sweet sweet What I'm really tryin' to say Is that I will be around Should you find that after all You can't get by With what you found Oh, it wasn't just my heart you took And gently tossed into the sea Though it's hard to find The words I need - I guess it was me Will the line between all this And my love ever gonna meet Sweet sweet Freedom Sweet sweet sweet Oh sweet, oh sweet sweet freedom So sweet, so sweet |
|
m__g__
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ееее събрахте 100
Айде Морски - щом е за Бургас и за влакове Черен влак се композира (3x) |
|
Внеси реплика | страница <1 4041424344 172> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |