![]() |
|
ПРИЈАТЕЛИТЕ НА ФЕНИКСОТ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 335336337338339 1769> |
Автор | |
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
а која е особата А?
|
|
![]() |
|
Bugi lav ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
Osoba A e KVISKO Prasanje ?
![]() |
|
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Osoba A
![]() ![]() ![]() ![]() Osoba B ![]() ![]() ![]() ![]() Osoba C ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
jas bi da vlozam kvisko ako moze, mislam deka go znam odgovorot
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Bugi lav ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
Osoba A e od Druga drzava i mnogu fina osoba
![]() ![]() |
|
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
![]() |
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
а особа Б која е
![]() |
|
![]() |
|
strankinja znaci
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Da da
![]() |
|
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
![]() |
|
![]() |
|
Bosa, daj be prasaj nesto ke ispadne posle deka samo jas se rasprasuvam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ne za drugo, moze covekot pogrsno da si protolkuva ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ne ne ne se plasete nisto ne vikam.
Perinosi kaj si te nema
![]() |
|
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
![]() |
|
![]() |
|
Ok, jas da si se uveram za sekoj slucaj
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() da ne dojde do miskomunikacija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
а периноси кој е....и тој ли е на темава или само воајерски чита
|
![]() |
|
Azra
grizao bih usne sto si nestala 'ej kad se sjetim samoca vrisne sto nisi ostala ovo je mali grad, u njemu sve se zna Ne mogu ti to oprostiti nemam snage da zaboravim srce pamti kad ga prevare moja Azra to je najgore Ne mogu te vise voljeti nevjerna si sad me ostavi srce pamti kad ga prevare moja Azra to je najgore Tvoje je mjesto ovdje kraj mene moja si sudbina dao bih ruku al' neko rece Azra je nevjerna ovo je mali grad, u njemu sve se zna Ne mogu ti to oprostiti nemam snage da zaboravim |
|
|
|
![]() |
|
Perinosi mi e kolega i nesto poodamna go nema da se vkluci pa bosic sto ti objasnuvam mislam deka sum ti kazal za nego
![]() |
|
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 335336337338339 1769> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |