![]() |
|
ПРИЈАТЕЛИТЕ НА ФЕНИКСОТ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 329330331332333 1769> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kAKOV PEDER???
![]() ![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
alfa7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 116 |
so bosab i acika prv pat gi citam vo ova tema pa zatoa a so vali i so pitu pocesto zboruvame preku ovaa tema
|
|
alf
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
па таков пеглачки педер....
|
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
ако не е педер нема да се слика така гол....
|
|
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
а што ти не ли би се сликал питу
![]() |
|
![]() |
|
боса ја ако се сликам ќе се сликам сосе ташаци....
немам шо да кријам....
еба го....
а овиа ти шо ги ставаш само газовето и мускулите рекламират....
еба го да го ебам....
|
|
|
![]() |
|
alfa7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 116 |
pitu odgovorimu oti jas ne go sfativ sto saka da rece
|
|
alf
|
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
ц ц ц ц ц што е ова пцуење па мош некое мало дете ке прочита........инаку има и такви али на што ке личи ако стаам тука слика од тип со ташаци
![]() |
|
![]() |
|
ej priateli na fenix prjatno sve najdobroi ubav vikend vi pozeluvam se slusame vo vtornik od moja strana itoa sbajle vo 10.
|
|
alf
|
|
![]() |
|
епа неле ме пита....
ја другојаче не знам да одговорам....
еба го....
да ме питаше за музика ќе мислех нешто повнимателно...
а шом збореме за педери....
|
|
|
![]() |
|
ај и од мен прифатно....
е арно де пријатно...
ама од мен до понеделник....
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
vo pravo si pitu
|
|
alf
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
cel saat nikogo nema?
![]() lele ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Cecke, kaj si ti utrinava na kafe?
![]() ![]() ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 329330331332333 1769> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |