|
Дали сте љубоморни во врска со партнерот? |
Внеси реплика | страница <1 910111213 18> |
Автор | |
sandrica
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Momentalno sum single ama vo vrska od 3 god mnogu retko bev ljubomorna, mozebi zosto toj bese bolno ljubomoren.
|
|
Just love
|
|
Goddes of Chaos
Сениор Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne bev voopste duri 3 god. se do denes...
|
|
Macika
Нов член Регистриран: 28.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 29 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne koga sum vo vrska so nekoj ne sum ljubomorna,ama mnogu sum ljubomorna koga ne sum vo vrska so nekoj tip sto go sakam i go gledam so nekoi zenski..iako mozebi mu se samo drugarki:)..
|
|
Maci4ka loves you
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
LJUBOMORA E ZASTITA NA PRIPADNOSTA
( da zacuvas nesto sto ti pripagja) bez doza ljubomora znaci necustvuvas PRIPADNOST |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
black-eyes
Сениор Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ic...............
|
|
Goddes of Chaos
Сениор Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kade ima ogan ima i cad. = =
Ljubov Ljubomora
|
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
по маааалку, онака здрава љубомора може да се нарече.
не дека му се јавувам на пола саат да видам кај е или пак му се шетам под прозор да видам со кого е, ама си го чувам и упатувам кобра-стил поглед на некои што го гледаат подолго отколку што треба |
|
marence
Сениор Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не сум воопсто љубоморна, нека биди слободен и нека работи се сто го исполнува само да не ми штети мене (да внимава) ... и да носи пари дома
|
|
Najmila
Група Регистриран: 20.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 86 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da bideme realni-ako navistina icnosta vo vasiot zivot NEMA SANSI da ne se rodi ljubomora,ako pak vi e seedno-togas da,nema pricina za ljubomora
|
|
sakaj me dodeka me imas zasto togas sigurno ke te sakam i jas,no nemoj da me sakas koga ke me izgubis zasto-nema nikogas pak da me imas
|
|
Najmila
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
sakaj me dodeka me imas zasto togas sigurno ke te sakam i jas,no nemoj da me sakas koga ke me izgubis zasto-nema nikogas pak da me imas
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nema potreba za ljubomora. Vo mojata vrska jas ne gledam mesto za toa...
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Najmila
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ok ako ti mislis taka-ok,samo kazi mi najiskreno dali ti e seedno na pomislata deka toj/taa vo nekoj moment se dodvoruva nekomu so istite dopiri,pogledi,nasmevki i se ona sto te nateralo da se zaljubis vo taa licnost?Samo bidi iskren/a...
|
|
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kje bidam NAJISKRENA-sum se naucila mnooogu dobro da se kontroliram taka da i da go pravi toa, on gubi jas ne. za mene toa pravilo vazi. Imam decko koj premnogu go sakam i on si go znae toa. mu objasniv deka samo on kje izgubi, zasto jas davam se od sebe, i sigurna sum deka toa ne e malku a ako saka nekoj drug da go dobie toa namesto nego, neka poveli, sloboden mu e patot.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Najmila
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo red e toa deka toj keizgubi mnogu poveke,no kogo ke go boli poveke?Jas najiskreno da ti kazam sebicno si go sakam moeto macence samo za sebe-sto da pravam toa e posilno od mene
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 910111213 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |