IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Други хобија
  Активни теми Активни теми RSS - Таттоо и Пирсинг Сликички(втор дел)
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Таттоо и Пирсинг Сликички(втор дел)

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1112131415 107>
Автор
Порака
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Статус: Офлајн
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Мај.2007 во 13:12
Originally posted by Tattoo ku/vo Tattoo ku/vo напиша:

Ajde da vidime nekoj merlin dajte ideja Boogie vika crno bel a vieClapClapShocked

kakav merli sg pa i ti daj tuj pusti sliku pa da vidimoLOLLOLLOLLOLLOLLOLWinkWink

Изменето од SeXY - 03.Мај.2007 во 13:12
Кон врв
Tattoo ku/vo Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Мај.2007
Локација: Macedonia
Поени: 5
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo ku/vo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Мај.2007 во 13:17
e slikata e kaj Bugi kao demek ne gi daval po tetoviranje ali ne e zavrsena on saka crno bela a ja u plava nijansa pa neka ja pusti ako mu e pri raka
EmbarrassedWinkCry
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Мај.2007 во 13:19
ма што знам сеа јас вие ке се погодите ако ништо друго по кумановска линијаWinkWinkWink

ти кажи што сакаш ја не разбрав LOL LOL LOL LOL ако е црно бело(сенка би бико убаво само зависи според мене и што сега има вооппшто)Big%20smileBig%20smileBig%20smile

Изменето од SeXY - 03.Мај.2007 во 13:19
Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo ku/vo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Мај.2007 во 13:28
pa za sega ima samo tenka kontura od merlinot i ceka za dorabotka poveke od 4 nedeli ama treba da e u nijansa nesto kao crno belo po Bugi i prelivanje vo plava nijansa okolu gromovite i rakata zatoa sto doaga kao da e odelena od tetovazata pa neka ja pusti da prokomentirame ake a on-line
WinkWinkWink
Кон врв
Boogie Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Регистриран: 26.Октомври.2005
Поени: 10652
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Мај.2007 во 21:28
Дишо што се дешава,да не се здавиш сас секситаLOLLOLLOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Мај.2007 во 22:00
уффффф ама не ве разбравCryCry ама нешто ми иде накај сексиLOL

ама што?ConfusedConfusedBig%20smile

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Мај.2007 во 22:05
Фанта финта,иначе екстра ти е сајтчето многу ми се свиѓаWink
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Мај.2007 во 22:07
Originally posted by Boogie Boogie напиша:

Фанта финта,иначе екстра ти е сајтчето многу ми се свиѓаWink

фала многу , пишав јас таму едно линкче ама одма збунки бе што е ова аууу LOLLOLLOLLOL луѓево LOLLOLLOLWink
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Мај.2007 во 22:10
Ма што ти е гајле екстра ти е сајтчетоWink
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Мај.2007 во 22:12
особено заслужуем пофалба за едукативниот(инфо дел) а??LOLLOLBig%20smileWinkWink

фалааа а да мене па ич не ми е гајле и ти рече публицитет на нивоооLOLLOLLOL

позз и известуј навреме за фестот па баш после вооолку работа би шетналаWinkWink

Изменето од SeXY - 03.Мај.2007 во 22:12
Кон врв
plamenko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Август.2006
Поени: 2159
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Мај.2007 во 22:21
more da te vidam ce ti kazam sto:)
ce go razbudam zmejov sto ti spie pod pazuvi:)
sexy za tebe e nameneto ova:)

Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo ku/vo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2007 во 10:58
E pa dobar den

Bugi ne bidi sebicen pusti slikata da se vidi tetovazata pa da se dogovorime jas i ti

ne se plasi ne gu davu samo malce sas papuckuLOLLOLBig%20smile
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2007 во 12:59
Нема гу слика којзнае куде е Shocked
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2007 во 13:17
вие ни по ку линија не се договоривте ShockedConfusedConfusedLOLLOLLOL

едн незна какв слику ,,а друг гу губиLOLLOLLOL
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1112131415 107>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.