![]() |
|
ПРИЈАТЕЛИТЕ НА ФЕНИКСОТ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 313314315316317 1769> |
Автор | |
Teta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
A creative mind will always survive bad advice
|
|
![]() |
|
Bugi lav ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
Vodese inat na kolegata od kaj tebe mu parkiral pred garaza i nejke da se trgne no se predomisli koga izlegovme nie
![]() |
|
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() PONEKOGAS...OD VAS
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
cao Tetine
ti blagodaram ![]() ti znaes zosto ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Teta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
e i jas ke si odam...rucekot e gotov...se citame ponedelnik
![]() |
|
A creative mind will always survive bad advice
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() Cao...
Do utre
|
|
|
|
![]() |
|
Bugi lav ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
Koleske nema sto straf da te faka nie sme tuka vas da ve stitime i cuvame za toa sme plateni
![]() |
|
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
![]() |
|
![]() |
|
Lavce,povekje objektite i opremata gi shtitite,nego lugjeto..znam,jas
![]() |
|
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
cao Teta
![]() ako si slobodna utre, bujrum na kafe ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pa koleske pod objektite spagaat i ljugeto normalno toj objek sto sodrzi i se vo nego e pod nasa zastita
![]() ![]() |
|
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
![]() |
|
![]() |
|
Vall, ostanuva dogovorot za utre taka?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Da,devojce
UTRE VO 10,staro mesto...se nadevam ke ima i sonce...da si sedime nadvor
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lavce se nadevam i ti ke ne druzis nekoja sledna prilika...koga nema da imas mnogu sabajlecki obvrski |
|
|
|
![]() |
|
Za sekoj slucaj zemete si Cador
![]() |
|
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 313314315316317 1769> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |