|
Што ако девојката е нерасположена за секс |
Внеси реплика | страница <1 56789 20> |
Автор | ||
Najmila
Група Регистриран: 20.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 86 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne postoi nisto da me natera koga nesakam,zasto koga zenata ne e raspolozena za sex,aa mazot prodolzuva da ja zamara e isto kako da ja siluva,a ako veke e tolku mu e dojdeno do nea,ke najde nacin za da ja predomisli,neli?Jas barem sakam koga nekoj ke proba da me predomisli
|
||
sakaj me dodeka me imas zasto togas sigurno ke te sakam i jas,no nemoj da me sakas koga ke me izgubis zasto-nema nikogas pak da me imas
|
||
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ako ne e denes raspolozena, togas ke bide utre, nisto strasno.
|
||
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Softy,softy a maaaaa neeee ke preide toa najakj hard |
||
zmejko
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 135 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jebiga, ako nema denes ke ima utre |
||
OK, let's START NOW
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
tooooooooooooooocno takaaaaaaaaaaaaaaaaa..................
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa sto ako?
pa i jas ne sum sekogas raspolozen pa sto? |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
sweet esc.
Сениор Регистриран: 23.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 205 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ako devojkata ne e raspolozena za sex,napravi tazna facicka i premisli ja
|
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
tesko deka so taa faca kje dobie... ...moze samo bj...
|
||
|
||
sweet esc.
Сениор Регистриран: 23.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 205 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ke dobie ako go saka,ke i bide zal.osem ako ne i zgresil (ja opleskal trotalno)vo toj slucaj ke posti dooolgggooooo vreme
|
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bogami i kje posti... ama ako epten ne mi se praj nisto, ne popustam be brat pa za ziva glava..........
|
||
|
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
AKO DEVOJKATa ne e raspolozena za seks , ke si najdam nekoja sto e raspolozena
|
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
превара си е превара ја убо викам
|
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nemoj bez sex eden den da ne ostanes.....znaes, od toa se umira!!! !!! !!!
|
||
|
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ami ako bidam epten epten zagrozen so da praam , eve pojke od mesec nemma ebano , mi se stemnuva pred oci
|
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
Внеси реплика | страница <1 56789 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |