|
Плачење |
Внеси реплика | страница <1 2021222324 29> |
Автор | ||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Placam za se i seshto!
|
||
marence
Сениор Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
јас еднаш плачев за гладните деца во светот
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Koga za placenje vreme ke dojde volkot zaviva i kine vratovi so zabite i zad sebe ostava okrvaveni i obezglaveni trupovi kade lesinarite ja dovrsuvaat rabotata, a veterot go raznesuva mirisot na smrtta. Sekoe placenje e umiranje, sekoja depresija e sakatenje na dusata. Solzata poraka do sevisniot e, koja isparuva i stiga do negovite nozdrvi, mirisot na tagata izmesana so zelbata za smrt i vecen spokoj. Bolkata kako angel zivee vo dusite na smrtnicite i im kazuva koga ke dojde vremeto za plac i nespokoj. I u stvari sto sakav da kazam, pojma nemam . . .
|
||
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од beleg - 26.Септември.2007 во 19:36 |
||
|
||
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од MisIcA, - 18.Мај.2007 во 19:59 |
||
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Placenjeto e posleden stadium na proverka na realnosta, a seknenje mrsuli znaci poleka ja prifakame vistinata, a koga ke gi podizvadime gakite sto ni se napikale u gaz znaci deka imame novo razbiranje za svetot
|
||
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од beleg - 26.Септември.2007 во 23:08 |
||
|
||
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
луѓето што плачат, се секогаш покреативни од другите... Зошто? па никој не напишал ремек-новела, заради среќна љубов. Никој не компонирал ремек-песна, заради возвратена љубов... Никој не нацртал ремек-дело, заради мир во светот... солзата го тера човекот да копа длабоко во својата душа.... подлабоко од било што друго... |
||
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Што да речат тие што никогаш немаат солзи? |
||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
||
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Точно |
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
најгорчливата „солза“ е сувата солза... т.е. кога немаш солзи за плачење...
|
||
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas placam za se.....placam za loso, placam za dobro....abe za se...ne
znam za mene placenjeto e sveto...i sekogas se cuvstvuvam podobro koga
kje se iznaplacam....poslednava godina se pretvoriv vo placka prethodno
ne bev do tolku.....
ama sega ubavo mi e vaka...ko kje placam a inaku najmnogu placam na knigi:) |
||
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
||
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Уште да беа сите такви.... |
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
chuchuliga
Сениор Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Порано не плачев. Кога ми се плачеше на филмови се гушев, ама не плачев. Не сакав другите да ме гледаат како плачам. И ако не можев да издржам, ќе отидев во ВЦ и ќе се изнаплачев, ама тоа мноогу ретко ми се случуваше. Иако девојче, го доживував тоа како израз на слабост. Така бев воспитувана, таква ми беше фамилијата, брат ми секогаш ме зафркаваше... Откога не живеам со моите, откога појдов по мојот пат, сватив колку е тоа глупаво и погрешно, колку прикривањето на тагата и болката со велот на гордоста, исмевот и ароганцијата е штетно, пред се по мене, но и по околината. Бидејки така се создаваат погрешни односи, има нешто фалш во тоа, таа негативна енергија некако мора да излезе, и кога се потиснува, може да прерасне во агресија...и решив дека сакам да реагирам онака како што ми доаѓа, па кој што сака нека си мисли за мене. Јас знам дека болката треба да се одболува, тагата да се тагува. И дека само така и минуваат....и сега плачам. Плачам за сите години кога не сум плачела, плачам и за и пред оние кои не можат да плачат. Плачам и на филмови, и на книги, и кога е тажно, но плачам и од убавина, кога нешто ќе ме трогне со својата вистина, со искреноста, со чистата убавина,...но не сум плачка (не сум како оние што и на најмала тензија се расплакуваат).и убаво ми е!
|
||
Внеси реплика | страница <1 2021222324 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |