|
SKA музика |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
Macika
Нов член Регистриран: 28.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 29 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 29.Април.2007 во 20:38 |
Slusate,sakate.... Изменето од anastea - 25.Јуни.2008 во 16:55 |
|
Maci4ka loves you
|
|
Maro
Сениор Регистриран: 11.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1215 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
yep, slusham ska...mozebi nikogas nemam slushano prav ska zvuk, zasto vprocem ne postoi takov , ama slusham mnogu i obozavam da se razdvizam na ska,ska-punk,ska-reggae. Slusham Catch 22, Boikot, Superhiks, Kemuri, Wikeda, Ska-P...Site od ovie povekje ili pomalku vo osnova se Ska. Kako i da e SKA RULZ
|
|
Macika
Нов член Регистриран: 28.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 29 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ekstra e Ska muzikata!!! mislev nema nikoj na forumov sto slusa ska...a sto mislis za ska muzikata vo makedonija i za nasite bendovi?
|
|
Maci4ka loves you
|
|
Maro
Сениор Регистриран: 11.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1215 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa neznam...nasive bendovi ne mi se nesto bash naj naj. Rekov Superhiks znaci samo oni (iako ne se prava SKA, tuku imaat elementi od folk, reggae), drugive neznam nekako slabi se. Mozat malce da se potrudat da ne im izgledaat site pesni isto ili da ne kopiraat drugi bendovi. Ali ima interesni svirki kako i da e...
I da vo predhodniot post gi zaboraviv... Less than Jake! Oni se inzvonreden ska-punk-rock bend. Oni i Catch 22 mi se najomileni! |
|
marinka
Сениор Регистриран: 29.Септември.2006 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 432 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da da da da ska rules!
|
|
Denot mi e mal za moite cekori,nokta e premala za moite misli...
|
|
KaLiNa
Сениор Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kolku ni bese ubavo vo Castro!
|
|
kuliraj
|
|
Trilili
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Mr.Bodycheck Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1780 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
postuvam voodo glow skulls ali toa e vise hyperspeedska
|
|
Вини Пу
Група Регистриран: 10.Јули.2007 Локација: Afghanistan Статус: Офлајн Поени: 26 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ska e ok....
|
|
~ThA DrEaM~
Група Star Love Регистриран: 14.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 79 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Никогаш не ми се допаѓала, едноставно не е мој вкус.
п.с. Без навреда кон оние што слушаат |
|
www.vicoteka.srkaj.com
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ova ...za da ne pisuvam duplo.. |
|
Trilili
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Mr.Bodycheck Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1780 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
surfaf malce i ete go rezultatot http://www.myspace.com/dallaxska
|
|
Cool_Angel
Група Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 44 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ska музика не слушам,не ми се допаѓа,ама немам нешто против тој тип. Слушам sk8 punk,емо и (dark)rock
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ска е добра музика иако не ја слушам толку интересно е и опушта
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Tonchie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Поискрен од Мона Лиза Регистриран: 02.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 290 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Многу сакам СКА сфирки, дома ретко слушам (всушност дома ретко слушам било каква музика), ама на СКА сфирки ептен убаво си поминувам.
За Суперхикс имам идено два пати па роуд-трип. Еднаш во авто-кампот АС кај Струга сфиреа, и беф со мојата тогашна девојка, и еднаш во летниот клуб кај базенот, заедно со моите најдобри другари. И се имам скарано со мојата омилена братучетка поради Wickeda. Ги гледафме на кеј, мислам дека тоа беше првиот пис анлимитид фестивал, ама не сум сигурен, одамна беше. Откако завршија со свирење се смирифме, и таа призна дека се изворенден бенд. Изменето од Tonchie - 12.Јануари.2008 во 17:13 |
|
Немам потпис, ама имам профил на YouTube
|
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |