|
Fujifilm finepix S9600 |
Внеси реплика | страница 123 4> |
Автор | ||
Princ
Нов член Регистриран: 02.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 02.Мај.2007 во 12:51 |
|
Здраво на сите :)
Сакам да купам Fujifilm finepix S9600 но не знам каде да го најдам во македонија и цената за него. Дали некој од вас знае каде може да се најде и која е цената?
Исто така, би ви бил благодарен доколку ми кажете и збор-два за апаратот или ако имате некој подобар предлог.
Фала.
|
||
Чорбаџија
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1065 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Koga pred 2-3 meseci jas barav aparat (Fuji) 9600 kostase okolu 580 Evra, vo Skopje probaj vo prestavnistvoto na Fuji za Makedonija ili vo Pixelplus. www.pixplus.com.mk www.fujifilm.com.mk |
||
Mire
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 15.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1594 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ako imas nekoj vo Srbija tamu e 450EUR.
Pogledni ja slednava tema: http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=4761 |
||
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka klikni TUKA
|
||
Princ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас како прво во македонија не можам да го најдам. Не ме интересира оди прашај, туку сакам на сајт да го разгледам, видам спецификации, цена... а не да се рашетувам по скоје.
На неколку онлајн продавници (англија на пример) го најдов по цена од 400 евра, што е солидна а во исто време многу различна од ~600 евра што ми ги спомна Чорбаџијата погоре. Сеуште сум во потрага по мојата стара љубов...
|
||
Mire
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da ne sakas doma da ti go doneseme?!?!? Pixplus linkot koj Corbazdija ti go dade kako opcija e vo Skopje - do B. Hils trgovskiot, a jas se obidov da ti dadam, relativno blisku, opcija za pomali pari. Ako sakas specifikacii, ce moras da pobaras informacija za specifikacii. Misli ne citame, seuste. Eve ti link za specifikacii: http://www.imaging-resource.com/PRODS/S9100/S9100DAT.HTM Mozes i recenzijata cela da si ja procitas, Imaging-resources se odlicni po prasanje na recenzii.
Povtorno problem so citanjeto misli ... ne znaevme deka si go nasol vo Anglija za 400EUR! Pozdrav, Mire PS Jas go imam prethodnikot, S9500 |
||
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka klikni TUKA
|
||
Princ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Абе убаво што pixplus се во скопје, ама го немаат тој модел :) Исто и на fujifilm.com.mk го нема тој модел, ама затоа пак S9500 чини само 0,00 денари. Навалете народе
|
||
Mire
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Greska ... S9500 cini 440EUR, so 1Gb karticka ... za zal povtorno vo Srbija. Odbij narode! |
||
|
||
marjanot
Нов член Регистриран: 10.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сега јас треба да се најдам во ситуација да кажам, добредојде .
Пошто го барам истиот, како и понекој конк*рентски. Бев денес до Метеор, прво ми кажаа дека нема да носат, па после дека имало проблем во централата во Варшава или кај и да беше, па имало проблем со дистрибуција и кај нас и во Белград и Софија и незнаат кога ќе ги добијат. Богами и тешко дека ќе го најдеме. |
||
www.trkalo.com.mk
|
||
JANE971
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Canon-џија Регистриран: 20.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1711 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Adi , a zosto ne si pobaras naprimer g5 canon na koristenje, znam edno mesto kade sto go ima, i kade sto bi ti dale da go koristis. vo princip nema zenski sto ne davaaat ima samo mazi sto ne baraat
Изменето од jane971 - 02.Мај.2007 во 18:46 |
||
Born to be alive...
http://on.net.mk/galerija/jane-ljorovski |
||
mickeymkd
Сениор Регистриран: 03.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 368 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vo prodavnicata vo Vero sto prodavaat fuji aparati go nema inaku cenata mu e 39000 denari sto e premnogu.
Od G serijata na Canon mene samo posledniov G7 mi pravi merak, ima nekakov retro look. Inaku ostanatite izgledaat ko obicni P&S fotoaparati. Pred nekoe vreme na plostadot imase eden dedo prodavase nesto tasni i imase staveno eden G5. I go prasuvam dali se prodava i mi vika da za 1200 denari. I toa zaedno so blic. Samo problemot bese sto ne bese ispraven, nekako cudno bese osteten objektivot ko da imase sitni parcenca staklo vnatre. Изменето од mickeymkd - 02.Мај.2007 во 19:37 |
||
Mire
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Hehehe, super ... predviden trosok za popravka 30000 denari
|
||
|
||
Princ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јане, барам ФОТО АПАРАТ а не фото апаратче :) А за она со жените си во право, ама не се согласувам целосно со тебе. Не е исто да и побараш и да ти даде ЖЕНСКА (S9600) и женска (G5)
|
||
Чорбаџија
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1065 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
FOTO ili DIGITALEN ??
|
||
Princ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Дигитален, точно Fujifilm FinePix S9600. Грешка во изразот (ако воопшто е грешка) |
||
Внеси реплика | страница 123 4> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |