|
ANAKIN's PLACE (ex Vtor Pogled) |
Внеси реплика | страница <1 6162636465 89> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
dejan13
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 23.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 122 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
заврши ли приказната?
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zavrsi
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
dejan13
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тогаш нова?
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
neznam dali nekomu se dopadna
hahahahha no gledajki deka ima po 4 prevzemanja mozebi 4 ja slozija prikaznata no taa se gleda od TANGO do POSLEDNATA pa neznam dali kje ima nova |
|
|
|
dejan13
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
танго според мене ти е најдобра, продолжи и биди тоа што си.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
najdobra e da
no nema bodovi a znaes zasto zatoa sto se dosadni spanskite serii nikoj ne kje da se zamara so niv site sakame da gledame fragmenti a ne celini |
|
|
|
dejan13
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не се важни бодевите
ни тука па ни во животот |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
of nemislev na bodovite
ne me razbra nego vnimanieto nikoj nesaka da napise kniga koj nikoj nema da ja cita da ispee pesna koj nikoj ne ja slusa ili da narcta slika koj nikoj ne ja gleda bodovite hahahha ne se vazni znam jas znaes koga pravev anakin place ova ovde vazno mi bese samo brojot na razgleduvanjata 24000 ne barav nitu eden komentar VNIMANIETO e vazno |
|
|
|
Zoran K
Модератор Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 3244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E sega, stom samiot si dokazha deka imas najgolemo vnimanie od site nas, ochekuvame i natamu raboti od tebe koi ke ne pojat so novi i originalni idei.
|
|
dejan13
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да, се согласувам со Зоран, должен си ни со понатамошни изненадувања.
|
|
black-eyes
Сениор Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
TAKTICEN...........HHHHHHHHHMMMMMMMMMMMMMM!
POVEKJE BI REKLA RAZUMEN I ISKREN.......... |
|
black-eyes
Сениор Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PUKAJ NA PRAV SO TAKTICEN....
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DOBRO DEEEEEEEEEEEE
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 6162636465 89> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |