|
Aјде да се потсетиме на првиот бакнеж... |
Внеси реплика | страница 123 19> |
Автор | |
Milos007
Нов член Регистриран: 29.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 30.Април.2007 во 00:21 |
Dali se sekjavate na prviot vistinski baknez? So kogo,kade,koga i kako?
|
|
gocefbn
Сениор Регистриран: 13.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 270 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo 7-mo oddelenie.Malku taka bese neobicno i nekako vlazno bese mnooogu interesno i potoa uste pointeresno, otkako pak ke se usovrsi covek duri togas ke ja pocuvstvuva onaka vistinski so posebni efekti ...deka treba da imas polni race so rabota
Se sto moze da napravi prviot baknez (mini-orgazam)...odlicna motivacija za uste 10 000 drugi baknezi (DOBRA E TEMAVA eeehheeeej kolku ima da se zboruva, samo da znaes) |
|
Make love and respect your profession
|
|
black-eyes
Сениор Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
таму ништо не се збори.....што ќе збориш тогаш....нели устат треба да е зафатена....
|
|
Milos007
Нов член Регистриран: 29.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znam deka ima mnogu da se zboruva,zatoa i ja predloziv
|
|
black-eyes
Сениор Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sorry moze so noseto eskimski....
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prviot baknez
vo povekjeto slucajevi ne e toj vistinskiot mnogu rano se slucuva da bide toa taka da i ne e pricina za nekoe pogolemo razglobuvanje tuka a da bese tema prviot vistinski baknez ( koj predizvikal del od sudbinata na poedinecot ) toa kje bese neso drugo da vo pravo si prviot baknez e kako trienje so nosinjata kaj eskimite Изменето од anakin - 30.Април.2007 во 01:07 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
bond007
Група Регистриран: 08.Декември.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 80 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...eve probuvam da se setam....tesko.
A,kakva vrska ima temava so sex ...povekje k'o za ljubov... |
|
EYES WIDE SHUT
|
|
sweet esc.
Сениор Регистриран: 23.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 205 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vednas sto ke pomislam na prviot baknez pomisluvam na nacinot na koj me podgotvuvase edna poiskusna drugarka:mi donese tavce so kocka mraz i mi rece da ja brkam so jazik,ha,hakolku ponizuvacki a barem da pomognese,se izbrukav onaka i uste toj mi se i mi vika:znaci opasnava devojka seuste nebila baknata,a!sakav zemjata da se otvori i da propadnam od sram i vednas mu raskinav i briska da me nema.i sega koga ke me vidi seuste sea jas seuste se sramam i po tolku vreme i se prepravam deka ........se e toa zad mene!
|
|
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bese edna letna vecer vo luna park, so edna golema ljubov. Zemjata se pomrdna, a jas treperev kako livce. Imase vkus na jagodi. Vaka raskazano malku e pateticno, so site metanii, ama super si bese
|
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Октомври... бакнежот не го очекував, беше несмасно изведен, гледано од сегашна перспектива но, бев пресреќна... И сега со многу милина се сеќавам на тој момент...
|
|
|
|
Ana_bt
Сениор Регистриран: 29.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 84 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MORAM DA PRIZNAAM DEKA PRVIOT BAKNEZ NE BESE NISTO POSEBNO....
NISTO AMA BAS NISTO NE PO4USTVUVAV...
ZNA4I PRVIOT BAKNEZ ZA MENE NE BESE NESTO OSOBENO......
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prviot baknez , se sekavam deka zbirav 10 minuti muda za da ja baknam a potot od kef pucav se sto ke mi dojdese pod noga , vristev ko ulav
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Памтам Во Крушево, Шула Мина на зимски одмор... Со едно дете, Филип се викаше... На почеток на 7 одделение |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Si gi iscukavme zabite dur naucime i me bolea uste dva dena
|
|
Внеси реплика | страница 123 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |