|
Mona i brza се педери |
Внеси реплика | страница <1 2526272829 107> |
Автор | |
Pimp Daddy Manev
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne be...ja spoterav ja mojava pederka vcera
|
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
|
tuturutka
Сениор Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne se somnevam , a so koja pesna . . . Nekoja pederska bese ? ? ?
|
|
STRUGA
|
|
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vidi edna od tie navedenite vo ...znaes koja tema
|
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe pederi , sram da ve jade ne me vikate vie, a se kecate tuka u javnost
|
|
|
|
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
oooooo mona...mojot omilen pederpa kaj si be ti konecno te nacekav online
|
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ooppppaaa MATER peder, tuka si a?
a da mi dadese tvoj msn da te imam u mojta lista na pederi? |
|
|
|
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahaha sve pederi ti se aeve ti go manev_50cent@hotmail.com milo mi e sto ke imam pederka na msn
|
|
|
|
tuturutka
Сениор Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kaj ste be peeri . . . Kako za prvi . . . Dobro bese ? Jas uste ne osvesten na int. idam . . .
|
|
STRUGA
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tuturutka pijaniciste edno, idi pod tush odma da se osvestis , pa vrati se pak
abe prvi maj , kako i se koj den, nisto posebno, so cimerive sedev u dvor, a nadvor pecese sonce, zeestina , pekol ti na livada li bese ??? |
|
|
|
tuturutka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe veke i ne znam kaj bev tocno . . .
Livadi , planini , vikendicki , abe se po spisok . . .
|
|
STRUGA
|
|
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
heheh bravo be...ja bev...pa moze da se kaze na livada...ama super si pominav..mnogu ubavo....skara,pivce...pa pa painace ne se nacukav...samo pivce si piev a od toa ne se nacukuvam
|
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bravo MASTER jas znam deka ti ne se nacukuvas
samo go nema tuturutka nesto, uste ne moze da se otrezni |
|
|
|
tuturutka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve sum i jas . . . Trezen sum . . . Sega dojdov od rabota , gledav malku fudbalce i se izraduvav za pedercinjana od Milan . . . pozdrav do vas i da znajte ne mozam poke moram da pospijam . . .
|
|
STRUGA
|
|
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eee ja i kazav na mona deka ke spijam...ama uste ne sum legnatglupav covek so da praisama ok aj da ne ve zamaram so gluposti....se citame utre pozz
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 2526272829 107> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |