IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Како да ја донесеш девојката најлесно до оргазам?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Како да ја донесеш девојката најлесно до оргазам?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 21>
Автор
Порака
Anarhist Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 14.Ноември.2006
Локација: Vinica
Статус: Офлајн
Поени: 471
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarhist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2007 во 16:31
Originally posted by Mona Liza Mona Liza напиша:

За супер оргазам

Машкото нека седне на ниско столче и нега ги рашири нозете. Девојката е на подот меѓу неговите нозе и со двете раце нека направи круг. Почнете да си играте со неговиот орган, нежна масажа. Потоа очекорете го и седнете му одозгора.

Девоката има можност да ја контролира пентерацијата. потоа станете, и пак масирајте му го органот, а кога ќе дојде редот да сврши, ставете ја раката на врвот од неговиот орган. Вака партнерот ќе доживее супер оргазам.
Abe jas mislev deka treba devojkata da ja doneses do svrsen cin, a ne deckoto, ali ova ke probam pa ke ti kazam kako se osekam ;) iako i bez toa si ja vrsat rabotata. Aj aj si znaat devojkite nema sto, rtko nekoja da neznae, ali brzo uci, svaka cast.
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2007 во 17:02
Ke ja odnesam u park i ke manijacime po grmuski, a stom nekoja pocne da svrsue ke i se doblizime sto poblisku do taa sto se organizira i istovremeno ke ja buljime kakvi faci prai i ke se kezime, a posle ke begame dodeka drugiot organizator so smknati pantaloni ne brka i pcue, a nie ke mu se plezime. Otkako ke izbegame u prvo kose ke i go bapnam onaka uste zadisana i odma pocnuem brzo za da ne moze vozduh da zeme i dodeka so pantomima mi kazue nesto nakaj grloto, odma se pre*acueme na oralno dodeka ne se nadue kako zaba i posle dole  se pre*acueme uste pobrzo, pobrzo, pobrzo se dur ne svrsi i ako prezivee ima dolgo da i ostane u sekavanje bas taa nok 
Кон врв
black-eyes Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Април.2007
Поени: -1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај black-eyes Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Април.2007 во 00:07
naucna fantastika ili horor raskazuvas
Кон врв
gocefbn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2007
Поени: 270
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gocefbn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Април.2007 во 00:22

E sega pa i ti kako?Pa se znae kako,
priroda si e priroda:

Make love and respect your profession

Кон врв
plamenko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Август.2006
Локација: Macedonia
Поени: 2159
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Април.2007 во 05:19
pa eve i od mene nesto
devojkata opustena i spremna treba da bide toa se znae ne im prdnuva na niv na pamet stalno za sex kako na nas mazite podgotveni sekoja sekunda
taka da obleci ja sexi da se custvuva isto taka nekoe tangice stiklice
vise sme vo pred igra
mala masaza bez dopir samo so oko
:)
ako me svativte ne izbrzuvajte mazi ne bidete glubi zasto zenite se ludi:)
potoa se razbira malce raka skrec jazuce nekoi kratki dopiri
ostanatoto samo si doaga ne breftajte koncentracija ve molam ista poza ne zadrzuvajte povise od 10 min
za da izdrzite povise
pred ograzam koga ce osetite deka devojkata e pred cin
opustete ja neka e potprena ubavo da moze da se opusti mene naj ubavo mi e legnata ama skroz na stomak samo gz.t malce ispaknat moze pernice da i stavite od odozdola sto e najvazno ako svrzi ostavete ja malce neka odmori barem 20 30 sekundi mnogu e razdrazdena togas ne e ubo da ja zakacas
ps.nikad da ne vi e na prvo mesto vie da svrsite da si ja zavrsite rabotata
ma sto lafam jas sex instruktor da ne sum vi:)
Embarrassed
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gocefbn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Април.2007 во 07:26
Originally posted by plamenko plamenko напиша:

pa eve i od mene nesto
devojkata opustena i spremna treba da bide toa se znae ne im prdnuva na niv na pamet stalno za sex kako na nas mazite podgotveni sekoja sekunda
taka da obleci ja sexi da se custvuva isto taka nekoe tangice stiklice
vise sme vo pred igra
mala masaza bez dopir samo so oko
:)
ako me svativte ne izbrzuvajte mazi ne bidete glubi zasto zenite se ludi:)
potoa se razbira malce raka skrec jazuce nekoi kratki dopiri
ostanatoto samo si doaga ne breftajte koncentracija ve molam ista poza ne zadrzuvajte povise od 10 min
za da izdrzite povise
pred ograzam koga ce osetite deka devojkata e pred cin
opustete ja neka e potprena ubavo da moze da se opusti mene naj ubavo mi e legnata ama skroz na stomak samo gz.t malce ispaknat moze pernice da i stavite od odozdola sto e najvazno ako svrzi ostavete ja malce neka odmori barem 20 30 sekundi mnogu e razdrazdena togas ne e ubo da ja zakacas
ps.nikad da ne vi e na prvo mesto vie da svrsite da si ja zavrsite rabotata
ma sto lafam jas sex instruktor da ne sum vi:)
Embarrassed

hahahahahha samo zaboravi da ni kazes uste nesto....KOGA PRVPAT DEVOJKATA ke GI OBRNE OCITE OD JAKIOT ORGAZAM(KAKO NEKOJ SEXY DUH) i koga se strupoli nezno na zemja ... JAS MISLEV GOTOVA E,SKINA KONCI,HAHAHAHAHA,
...a ona bese naj-cool od site devojki na zemjinava TOPKA tie momenti duri pokasno sfativ jas kutriot HAHAHAHA Tongue

Кон врв
black-eyes Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Април.2007
Поени: -1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај black-eyes Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2007 во 02:08
ЖИГОЛО....
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2007 во 02:19
nikako
devojkite si imat svoj sistem
a ako uletas vo taa sema
orgaznot e tuka

mislis deka si bil zasluzen za toa
jok samo si bil vistinski vo nivniot sistem
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gocefbn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2007 во 12:06
Originally posted by anakin anakin напиша:

nikako
devojkite si imat svoj sistem
a ako uletas vo taa sema
orgaznot e tuka

mislis deka si bil zasluzen za toa
jok samo si bil vistinski vo nivniot sistem

Clap

Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2007 во 16:17
Zborot poteknuva koga nekoj na nekoja orospija ja zgaznal za noga i ona mnogu vikala. Znaci :- or.gazam
Кон врв
Snajper Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Мај.2007
Поени: 18
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Snajper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2007 во 13:34
Ќе клекнеш на колена пред нејзе...ќе и ја кренеш сукњата и ќе и ги соблечеш гаќичките. Ќе ја зариеш главата кај нејзе меѓу нозе. Ќе ја излижеш така страсно и сласно како последно на светов да ти е.....
За неколку минути ќе бидеш награден со цврст стисок на нејзините раце на твојата глава и стегање на нејзините бедра на твоите образи и ќе ја осетиш како се тресе во колениците од убавината што си и ја пружилWink
Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2007 во 13:35
samo so lizenje niso ne biva......
Кон врв
Snajper Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Мај.2007
Поени: 18
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Snajper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2007 во 13:43
Јас ти гарантирам дека бива.........ВЕРУВАЈ....ИСПРОБАНО Е НЕ ЕДНАШ...Wink
Важно е да се внесеш........ако не те пали и тебе ептен многу тоа...тогаш ништо.......
А тоа што ќе ти го пружи она после....е тоа си е приказна за себе...
Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2007 во 13:59
ne biva samo od lizenje treba i malce da smukas,grickas,duvas itn. pa da vides togas.........
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 21>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.