|
Како раскинувате? |
Внеси реплика | страница <12345 15> |
Автор | |
Macika
Нов член Регистриран: 28.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 29 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Epa eve sega znaes:)a zosto da ne bi imalo ?
|
|
Maci4ka loves you
|
|
gocefbn
Сениор Регистриран: 13.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 270 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mojata prva ljubov ne traese dolgo i jas se cudev zosto ni(mi) prekina vrskata tolku podmolno.
Obicno devojkite raskinuvaat bez nekakvo objasnuvanje na pricinata. A toa ne e ni voopsto fer ...NO otkako ja doznav vistinata podocna otkako ja prasav i taa mi odgovori i jas go zakluciv slednovo ...PA JAS STVARNO SUM BIL VINOVEN zatoa sto togas dovolno ne ja poznavav zenskata krsliva priroda... (Mi bea nabroeni 1002 pricini i toa tocni) |
|
Make love and respect your profession
|
|
gocefbn
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...e mnogu ubavo!Pa neli sme i nie grevce , maskite "deca"? |
|
|
|
gocefbn
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa ova e sosema obicno, normalno i pristojno rskinuvanje koga veke nema spas za edna vrska |
|
|
|
Macika
Нов член Регистриран: 28.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 29 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne mi e jasno kako moze posle raskinuvanje da ostanes prijatelka so nego?ja ne bi mozela da mu bidam prijatelka,glupo e.
|
|
Maci4ka loves you
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас мислам дека веќе не ни оди... Што викаш да раскинеме?
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kazi dragicka? imas decko?
da e nemas Изменето од anakin - 30.Април.2007 во 21:08 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добар начин, нема што... Незнаеш дали да се смееш или да плачеш... |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zamisli se
i ako ti se smee smej se ako ti se place placi treto nema |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas gledas onaa visokana plavata.. e taa taa tamu levo
ne taa polevo ja gledas? da? da a so so toa? e taa mi e novata devojka |
|
|
|
Macika
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Surovo i bezmilosno.....
|
|
Maci4ka loves you
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sekoe raskinuvanje e surovo
so e edna recenica sprema raskinuvanjeto |
|
|
|
Macika
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa da ama sepak kolku i da e surovo treba da se obides da go naprais pobezbolno...a ovdeka e bas sprotivnoto!
|
|
Maci4ka loves you
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pobezbolno?
toa ti e ko vicot ej znaes so e novo so mackata ni crkna.......................................................... ......................................... mislis deka recenicata za raslinuvanje taka nafiluvana i ukrasena so nezni zborovi nereze kako noz vo srceto i mozokot ej naivno e takvo mislenje |
|
|
|
Внеси реплика | страница <12345 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |