|
ВТОР ПОГЛЕД II |
Внеси реплика | страница <1 678910 105> |
Автор | ||
black-eyes
Сениор Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
?/////////sorry? |
||
bobicar1
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 13.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1099 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не разбирам, што sorry?
|
||
Zoran K
Модератор Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 3244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Igor (Glecin), chestitki za ubavite fotografii i chetirite asa vo TOP !!! Ne se sekavam deka nekoj drug uspeal da napravi nesto vakvo.
|
||
black-eyes
Сениор Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mi izgleda ko na nekoe horor mesto ili na oblacno vreme ? |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
slabo pamtis jas imav 5 vo top hahahahahah |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
bobicar1
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 13.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1099 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако се брои и тематската, која сеуште е анонимна тогаш има 5 фотографии во ТОР-8. Во изминативе 2 години, колку што сум јас на идивиди, се нема случено такво нешто Браво |
||
KoKi
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a od kaj znaes civa e ako e anonimna?! |
||
Zoran K
Модератор Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 3244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa, Bobi e moderator. Toj znae se...
Ama ponekogas ne saka da ni kazhe... |
||
dejan13
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 23.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 122 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А чија беше портретот со мајката и детето, со црвените блузи и сината позадина.
|
||
Glecin
Сениор Регистриран: 11.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 450 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Blagodaram dechki,
periodot bese izgleda takov, mnogu vidni clenovi bea pasivni denovive pa se sluci vakov fenomen..)...! iskreno mnogu mi znachi podrskata sto mi ja davate i se nadevam kje bide uste podobro, pa zdravje boze da se vidime na nekoja izlozba naskoro! Zoran ako doagjash naskoro vo MK javi se na po edna zholta...)..., tvoite komentari se iskluchitelno bitni za sekoj eden koj se zanimava so fotografija, a bashka koga kje go vidi chovek tvoeto portfolio se mu e jasno koj mu se obratil! Rabotite ne slucajno se pomenija koga zapochnav razgovori so site vas, prvenstveno mu blagodaram na Bobi ko me vovede vo fotografskite aktivnosti i vo vaseto drustvo, Rade I Vlatko koj ne sebichno me zemaat na safari i me pomagaat so znaenje i oprema, komentarite na Zoran, Mire, Ivana, Dimi, Sanja, Angel a i na site drugi so koj go pominuvam ovoj period na ucenje i koj gi maltretiram so milion prasanja. Super ste i uste ednash VI blagodaram! UZIVAM |
||
There is more in life than books you know, but not much more!
|
||
*ivi*
Група Регистриран: 24.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 63 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
First they ignore you. Then they laugh at you. Then they fight you. Then you win.
Gandhi |
||
dejan13
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 23.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 122 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па искрено да ти кажам, да не знае човек дека немаш долго искуство со фотографија гледајки ги твоите фотографии ке си помисли дека си долгогодишен фотограф.
Нели го приметувам тоа, јас , човек што ги прави првите чекори во фотографијата, навистина имаш дарба за фотографија. Штета што не сум од Скопје, и јас би идел со друштвото на овакви акции, има што да се научи а имам голема желба и нетрпение да научам се за фотографијата и да го совладам фотоапаратот. А секоја чест на Зоран и неговите коментари, вредат злато. |
||
Mire
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 15.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1594 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Igor, posledniot zbor e najbitniot. Uzivanjeto e najbitnoto vo seto toa
|
||
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka klikni TUKA
|
||
Mire
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 15.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1594 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ponekogas originalniot fajl moze da ima prilicen potencijal, no od nekoja pricina vo aparat (ili od sken) ne dobivame bas najdobri rezultati. Koga se smaluva za web dopolnitelno se gubi kvalitet. Eve mala obrabotka na fotografija koja generalno mi se dopadja:
1. Ova e originalot: 1. So nekoi 10tina minuti obrabotka (vo layeri vo slucajov, no generalno se sveduva na poedinecno izostruvanje i sreduvanje na kontrastite na neboto, planinite i vodata) krajniot rezultat moze da izgleda vaka: Pozdrav, Mire |
||
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka klikni TUKA
|
||
Внеси реплика | страница <1 678910 105> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |