IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Кој ве пали највеќе на форумот?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кој ве пали највеќе на форумот?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1718192021 107>
Автор
Порака
Najmila Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Април.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 86
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Najmila Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2007 во 14:55
a zasto gi odbegnuvas?
sakaj me dodeka me imas zasto togas sigurno ke te sakam i jas,no nemoj da me sakas koga ke me izgubis zasto-nema nikogas pak da me imas
Кон врв
gocefbn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2007
Поени: 270
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gocefbn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2007 во 14:57
Originally posted by Najmila Najmila напиша:

a zasto gi odbegnuvas?

Pa zatoa sto se  otrovni Wink
Make love and respect your profession

Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Najmila Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2007 во 14:59
mozebi nekoja od niv e sladok otrov so koj ke uspees da si ja otrues dusata i da ja dozivees najgolemata ljubov do sega vo tvojot zivot
sakaj me dodeka me imas zasto togas sigurno ke te sakam i jas,no nemoj da me sakas koga ke me izgubis zasto-nema nikogas pak da me imas
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gocefbn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2007 во 15:05

mozebi nekoja od niv e sladok otrov so koj ke uspees da si ja otrues dusata i da ja dozivees najgolemata ljubov do sega vo tvojot zivot

E takva strela ne bi odbegnal a pred se zavisi od strelecot... iskusniot strelec  koj treba da me naceka i ubavooo da me nanishani dodeka pijam od zabranetata tecnost ...leau de vie (vodata na zivotot*) zatoa sto samo togas sum spremen za ljubovni prangi  Smile

Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Najmila Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2007 во 15:08
mmmm ako nesto znam vo zivotot toa e da go pogodam praviot moment,pa i da utnam malku pri nisnenjeto sam ke se namesti prijatno iznenaden od tocno pogodeniot moment
Кон врв
engie Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Август.2005
Локација: Zimbabwe
Поени: 2775
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај engie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2007 во 15:09
....abe ovde se zbori za palenje ili ljubov....Wink

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gocefbn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2007 во 15:13

mmmm ako nesto znam vo zivotot toa e da go pogodam praviot moment,pa i da utnam malku pri nisnenjeto sam ke se namesti prijatno iznenaden od tocno pogodeniot moment

Zosto da ne...
..eve ke mi shepnesh ...  i  jas ke zastanam  tamu  a ti  strelaj  Wink

Изменето од gocefbn - 27.Април.2007 во 15:14

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gocefbn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2007 во 15:17
Originally posted by engie engie напиша:

Za palenje, za gasenje od se po malku  Wink

Кон врв
tuturutka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Април.2007
Поени: 1131
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tuturutka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2007 во 23:33
Pa belichka zosto i ponatamu place i place . . .CryCryCry
STRUGA
Кон врв
speed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Март.2007
Поени: 803
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај speed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2007 во 12:02

i dvete se izmesani tuka...najdi sredina nekoja od tie dve raboti...
speed
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gocefbn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2007 во 12:16
Originally posted by speed speed напиша:

i dvete se izmesani tuka...najdi sredina nekoja od tie dve raboti...

hahahaha Clap

Кон врв
sweet esc. Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Април.2007
Поени: 205
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sweet esc. Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Мај.2007 во 11:10
uf ,me pali edno banice sto pisuva ubavi stihoviLOLLOLLOLLOLLOLmi ide da go lapnamLOLLOLLOLLOLLOLLOL
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Мај.2007 во 11:41
Originally posted by SeXY SeXY напиша:

jas znam i kazav plavi oci , si znae on LOL LOL LOL LOL LOL

ne znam za drugite, no mene vekje mi e jasno koj e toj.....LOL
bravo, bravo....
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Мај.2007 во 12:26
LOL LOL LOL LOL LOL LOL ехх незнам сега ние си знаемеBig%20smileBig%20smile
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1718192021 107>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,344 секунди.