![]() |
|
Кој ве пали највеќе на форумот? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1718192021 107> |
Автор | ||
Najmila ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 20.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 86 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
a zasto gi odbegnuvas?
|
||
sakaj me dodeka me imas zasto togas sigurno ke te sakam i jas,no nemoj da me sakas koga ke me izgubis zasto-nema nikogas pak da me imas
|
||
![]() |
||
gocefbn ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 270 |
|
Pa zatoa sto se otrovni ![]() |
||
Make love and respect your profession
|
||
![]() |
||
Najmila ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 20.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 86 |
|
mozebi nekoja od niv e sladok otrov so koj ke uspees da si ja otrues dusata i da ja dozivees najgolemata ljubov do sega vo tvojot zivot
||
sakaj me dodeka me imas zasto togas sigurno ke te sakam i jas,no nemoj da me sakas koga ke me izgubis zasto-nema nikogas pak da me imas
|
||
![]() |
||
gocefbn ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 270 |
|
E takva strela ne bi odbegnal a pred se zavisi od strelecot... iskusniot strelec koj treba da me naceka i ubavooo da me nanishani dodeka pijam od zabranetata tecnost ...leau de vie (vodata na zivotot*) zatoa sto samo togas sum spremen za ljubovni prangi ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
mmmm ako nesto znam vo zivotot toa e da go pogodam praviot moment,pa i da utnam malku pri nisnenjeto sam ke se namesti prijatno iznenaden od tocno pogodeniot moment
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
engie ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
|
....abe ovde se zbori za palenje ili ljubov....
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Zosto da ne... ..eve ke mi shepnesh ... i jas ke zastanam tamu a ti strelaj ![]() Изменето од gocefbn - 27.Април.2007 во 15:14 |
||
|
||
![]() |
||
|
Za palenje, za gasenje od se po malku ![]() |
||
|
||
![]() |
||
tuturutka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
|
Pa belichka zosto i ponatamu place i place . . .
![]() ![]() ![]() |
||
STRUGA
|
||
![]() |
||
speed ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
|
i dvete se izmesani tuka...najdi sredina nekoja od tie dve raboti... |
||
speed
|
||
![]() |
||
|
hahahaha ![]() |
||
|
||
![]() |
||
sweet esc. ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 205 |
|
uf ,me pali edno banice sto pisuva ubavi stihovi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
ne znam za drugite, no mene vekje mi e jasno koj e toj.....
![]() bravo, bravo....
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1718192021 107> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |