|
Дали долгите врски успеваат? |
Внеси реплика | страница <1 89101112 35> |
Автор | |||||
gocefbn
Сениор Регистриран: 13.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 270 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Pa LOWweeD,EVE NAISKRENO MI SE DOPAGJA VASATA TEMPERAMENTNOST I NEGIRANJA.SMETAM DEKA STE MNOGU NAPREDNA LICNOST VO SITE POLINJA NA ZIVOTOT,...BRAVO EVE JAS TI PRIZNAVAM PRED CELAVA FORUMSKA JAVNOST DEKA SI DOBAR DECKO I MNOGU INTELEGENTEN I JA IMAS MOJATA PRIJATELSKA POCIT I PODDRSKA |
|||||
Make love and respect your profession
|
|||||
Najmila
Група Регистриран: 20.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 86 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Da,no mislev dali ti se slucila"ljubov na ptrv pogled"i dali veruvas vo toa?Jas neznam,mozebi
|
|||||
sakaj me dodeka me imas zasto togas sigurno ke te sakam i jas,no nemoj da me sakas koga ke me izgubis zasto-nema nikogas pak da me imas
|
|||||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
druze, ne mi e potrebno toa koj kolku e inteligenten niso ne znaci ja sum imal i dosta glupavi prijateli ali fakt bese i deka i bea podobri prijateli od sto bea "inteligentnite"...... ali so sakav da kazam i tebe ke te udri grom koga i da e..... |
|||||
Najmila
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
sakaj me dodeka me imas zasto togas sigurno ke te sakam i jas,no nemoj da me sakas koga ke me izgubis zasto-nema nikogas pak da me imas
|
|||||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
i kako veruvam, 2 sekundi ja poglednav edna sekunda ja gledav levata raka kade drzeze vodka lemon,1 sekunda desnata raka kaj drzeze OGROMEN joint a vo 2,1 sekunda koga samo pogledot i gi "dopre" ocite bev gotov...... |
|||||
Najmila
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Da ne si me videl mene
|
|||||
|
|||||
gocefbn
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
- dobro,eve ti se izvinuvam javno dokolku so nesto go povrediv integritetot na vasata ceneta licnost . |
|||||
|
|||||
Najmila
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
|
|||||
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
ajajajaj.....e sega mene me zbuni... ali ej da ne otvarame stari rani....a??aj od novo.... |
|||||
Najmila
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
moze,moze,mene mi odgovara,mozebi ovoj pat ke me gledas podolgo od 2 sek.
|
|||||
|
|||||
gocefbn
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Da,...sekako toa e slatka i nikogas nezaboravliva ljubov , moeto prvo ljubovno iskustvo na koe se potsetuvam skoro sekoj den bidejki bese edna goooolema pouka za mene a jas bev vinovnikot poradi toa sto bev >klasicen tradicionalen mazjak< koj neznaese vsusnost sto prettstavuva ZENA. ...mal zbor no so pooolno nereseni enigmi ili eden ogromen lavirint od temjanuski na koj nemoze da mu se najde krajot |
|||||
|
|||||
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
more znaci ne pamtis sto se sluci vo 2,2 sekunda......ej
Изменето од LouWeed - 27.Април.2007 во 14:45 |
|||||
Najmila
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Neznam sto da ti kazam
Изменето од Najmila - 27.Април.2007 во 14:52 |
|||||
|
|||||
Najmila
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
pa ti zatoa si tuka da me potsetis,ili pak da go povtorime,a?
|
|||||
|
|||||
Внеси реплика | страница <1 89101112 35> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |