IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Кој ве пали највеќе на форумот?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кој ве пали највеќе на форумот?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1617181920 107>
Автор
Порака
MaVnaTa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Април.2007
Статус: Офлајн
Поени: 165
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MaVnaTa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2007 во 13:50
zbunet ne e dete,zbunet e tip od 30 god,taka mislam.i raspaluva na forum.
Кон врв
gocefbn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2007
Поени: 270
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gocefbn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2007 во 13:52
Originally posted by sandrica sandrica напиша:

Super e deckoto,no ne me "pali" zosto se oblozuvam deka nema poveke od 15-16god. I navistina e kako maceto na negovata slikicka,nezen i se obiduva da bide zabaven.
Zbunet samo napred!Big%20smile

AJDE SE KLADIME DEKA SEGA KE SE AKTIVIRA I KE SE PROBUDI 'ZBUNET'-IOT VO STILOT:

"....KE VIDIS TI  ... I  TI!!" Smile

Make love and respect your profession

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gocefbn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2007 во 13:55
Originally posted by MaVnaTa MaVnaTa напиша:

Go zamisluvam kako tipce so cigarce, neizbrichen malo interesno covece koe si slusa Riblja Chorba i Bjelo Dugme i raboti kako shanker a ponekogas i kako kelnerce Wink.

Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2007 во 13:58

zbunet e inteligenten koj site ve vozi..... alal da mu e, da znaev nase kolku sto sum bogat so bavarski recnik ke bea interesni komperacii....

ali ne e prv i nema da e posleden na forumov ali kazav bas ke me interesira dali levelot ke go drzi do krajot....so do sega nikoj ne uspeal da ve filma do kraj.....
Кон врв
sandrica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 379
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sandrica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2007 во 13:58

Mozebi,a? Zbunet i se e mozno.LOL
Just love
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MaVnaTa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2007 во 14:08
sandricka se e mozno,ama mi se sviga sto e otkacen.louweed filmanjeto e umetnost,aj ti filmaj,no nemozes.mene ne mi e vazno koj kakov e citam sto pisuva.odlicen e pa imal cigara ili ne,sanker bil ili ne,mene mi e legenda.ostava dobar vpecatok pa i da se filma,ali i avatar milno mace stavil,paga vo oci kaj nas zenskive,odma rekov sto e sladok.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gocefbn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2007 во 14:14

sandricka se e mozno,ama mi se sviga sto e otkacen.louweed filmanjeto e umetnost,aj ti filmaj,no nemozes.mene ne mi e vazno koj kakov e citam sto pisuva.odlicen e pa imal cigara ili ne,sanker bil ili ne,mene mi e legenda.ostava dobar vpecatok pa i da se filma,ali i avatar milno mace stavil,paga vo oci kaj nas zenskive,odma rekov sto e sladok.

Fakt e deka znae dobro sto pretstavuva zena i go znae nejzinoto razmisluvanje Ying%20Yang

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MaVnaTa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2007 во 14:20
fakt e deka zbunet ima zivotno iskustvo ne e zloben,dobronameren e.no goce i ti gi privlekuvas devojkite,vajda letkaat poraki
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2007 во 14:20

aj ti filmaj,no nemozes.

prasanjeto e dali sakam ili dali mi e predizvik da filmam a i znam deka si imam moj kvaliteti i plus ja se davam i na cyberskiot svet takov kakov sum.......
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gocefbn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2007 во 14:28
Originally posted by LouWeed LouWeed напиша:

aj ti filmaj,no nemozes.

prasanjeto e dali sakam ili dali mi e predizvik da filmam a i znam deka si imam moj kvaliteti i plus ja se davam i na cyberskiot svet takov kakov sum.......

Pa imas kvaliteti , nikoj ne rece deka nemasEmbarrassed .

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gocefbn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2007 во 14:33

fakt e deka zbunet ima zivotno iskustvo ne e zloben,dobronameren e.no goce i ti gi privlekuvas devojkite,vajda letkaat poraki

Hahahaha, sepak toa e privatno prasanje i bi sakal da ostane zatvoreno, se izvinuvam  sto  nemozam da ti odgovoram.
Se nadevam deka me razbiras. 

"Private and Confidential"
                                                   Nuke

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2007 во 14:42
aaaaaaaa ova bese jasno i glasno DA LETAAAAT!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MaVnaTa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2007 во 14:45
podobro da letaat poraki kaj clenovi sto ne palaj odosto otrovni streli
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gocefbn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2007 во 14:51

podobro da letaat poraki kaj clenovi sto ne palaj odosto otrovni streli

Otrovni streli od site strani ...dobro se  spravuvam so niv ,
...ne sum od vcera Sleepy ...ednostavno gi odbegnuvam Embarrassed ....Wink

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1617181920 107>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,375 секунди.