![]() |
|
ПРИЈАТЕЛИТЕ НА ФЕНИКСОТ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 217218219220221 1769> |
Автор | |
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kaj ve snema sega a
![]() |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
еве сум јас...
|
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
abe neshto mi se gubish i ti
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
јас не се губам мила....
мене ме окупираат....
![]() |
|
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
epa sedi si tuka
![]() ![]() tuka mozam samo jas da te okupiram
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
Dobar den
![]() |
|
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
|
![]() |
|
би ми била тоа најслатка окупација...
|
|
|
![]() |
|
упс...
добандер колешке.........
како си ми ?
|
|
|
![]() |
|
zdravo irena
![]() |
|
|
|
![]() |
|
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
odlicno kolega... spremiv pesni
![]() ![]() |
|
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
AJ DOBAR DEN I OD MENE
![]() |
|
"recycle your mind"
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
eve me i mene... se vrativ od pauza
irena i marijana da ve gushnam malku zashto ima 143 godini shto ve nemam gushnato
![]() ![]() |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
EH SEGA KOGA ZNAM DEKA SAMO DO TOA TI E DOJDENO NEMA PROBLEM..GUSHKAJ SULTANE:)))
![]() |
|
"recycle your mind"
|
|
![]() |
|
NA PESNARKATA PISHUVA SAMO EDEN STIH..ALI MORAV DA JA PASTIRAM CELATA ..PESNA ..EPTEN E..KAKO EKATERINA VELIKA:)) |
|
"recycle your mind"
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 217218219220221 1769> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |