|
Дали долгите врски успеваат? |
Внеси реплика | страница <1 7891011 35> |
Автор | ||
Miriam
Сениор Регистриран: 25.Април.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 336 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
[/QUOTE]
Woooooooow!
Jas mislam deka bi fatila glisti tolku dolgo vreme... [/QUOTE]
И мене да ми кажеле пред 10 години дека така ќе биде, немало да верувам, ама ете
Ама мислам дека има врска и тоа што не сме биле заедно 100% од времето, можевме да си недостигаме и кога ќе сме заедно да не се караме
|
||
Try again. Fail again. Fail better.
|
||
marence
Сениор Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
или девојката многу да те сака има и такви верувај (и се да простува)
|
||
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dolgite vrski postojat samo so pravata licnost. Изменето од engie - 26.Април.2007 во 18:03 |
||
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А Дали успеваат е релативно.....
|
||
jatika
Нов член Регистриран: 26.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas mislam deka neuspevaat dolgite vrski u pubertetot zatoa sto licnostite svakaat deka ne go iziveale zivotot ona setanje,muvanje i dr a vrskite sto nasanuvaat podocne i traat dolgo mislam deka da
|
||
It's going to be in mu way or- NO WAy
|
||
gocefbn
Сениор Регистриран: 13.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 270 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Denes se e relativno pocituvana "Sexy... " |
||
Make love and respect your profession
|
||
gocefbn
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vie zenite ste nositeli na neznosta i ljubovta.Toa go istaknuva i pocituvaniot Paolo Koeljo so predgovotot (vo Italic style) vo "11 minuti". Jas sum licno fasciniran od zenata kako bitie za megjuseben opstanok. Site vasi reakcii se vo ramkite na veke netrpelivoto,...nesto sto stvarno nemoze da se izdrzi ,...vo ovoj slucaj nekoja "ljubovna vrska"predvodena od "tradicionalniot denesen mazjak" koj go raspoznavate dosta dobro so negovite (nasite) torturi dobro blagodarejki na vasata prekrasna Intuicija* |
||
|
||
gocefbn
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pretezno ste takvi , premnogu e tazno no vistinito.A "mazjakot" ja prevzema "kontrolata" vo svoi race |
||
|
||
gocefbn
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ili mozebi se plasat da vlezat vo druga vrska poradi nepristojnata i zlostorna okolina poradi nekojsi sram nametnat od krugot okolu nea. |
||
|
||
Najmila
Група Регистриран: 20.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 86 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas imav 6 godisna vrska,no poveke ne sme zaedno od edna prosta pricina:si dadovme se sto imavme eden na drug,i toa e toa.Sega sme dobri prijateli,no moeto iskustvo ne mi ja unisti verbata deka vistinskata ljubov ne se meri so vreme.Mislal deka ako dvajca se sakaat,moze i posle 6 dena da se zemat,vremeto vo ljubovta nisto ne znaci
|
||
sakaj me dodeka me imas zasto togas sigurno ke te sakam i jas,no nemoj da me sakas koga ke me izgubis zasto-nema nikogas pak da me imas
|
||
gocefbn
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Tocno,ljubovta si e ljubov ... a mozebi si e i iluzija ama slatko - otrovna i zarazna a moze i uste istata vecer da se predlozi brak na devojkata/zenata vo zavisnost od hipnotiziranosta . I jas sum vo momentv neuspesen a i vo servis period ama eve i jas veruvam seuste vo taa prekrasna iluzija koja kolku i da trae,...dobredojdena e i prifatliva sekogas bez razlika sto i da se sluci . |
||
|
||
Najmila
Група Регистриран: 20.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 86 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dali nekogas si sretnal devojka za koja prvata misla ti bila:"MOZEBI TAA E TAA...?"
|
||
sakaj me dodeka me imas zasto togas sigurno ke te sakam i jas,no nemoj da me sakas koga ke me izgubis zasto-nema nikogas pak da me imas
|
||
gocefbn
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa ne bas,jas go imam istoto pozitivno mislenje za sekoja devojka...sekoja bi mozela da bide vistinskata. Nikogas ne se znae, ponekogas gresi i samata intuicija. |
||
|
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
prvo, sea ne ti sfakjam poentata so toa preteranoto pro-feminiziranje ako ti e toa poenta da fakjas picki mislam deka ne si ..... aj ne e bitno vtoro, ke osetis ja ti kazuvam a ako ne si osetil do sea bas zal mi e ali i mene mi se sluci tek nakaj 30 koga ja vidov i me udri grom u glava i gotovo, ali ibiga pogresno mesto i vreme.... treto, ne ti veruvam koga gi globaliziras zenite vo stilot VO SEKOJA bla,bla deka sum siguren deka ne gi globaliziras taka....... a za intuicijata...ostaj im go toa na zenite... |
||
Внеси реплика | страница <1 7891011 35> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |