|
ПРИЈАТЕЛИТЕ НА ФЕНИКСОТ |
Внеси реплика | страница <1 210211212213214 1769> |
Автор | |
bosab
Сениор the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
знам јас дека четврток немаш часови ама утре имаш
|
|
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pre eden saat pritisna v odgovori za da nesto iskomentiram i zaboraviv sto sakav da kazam...
ne znam sto se slucuva na tema, ima li karanje?
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mala, ne mi se zakanuvaj...ke ti go pratam lavot
ustvari ne. ke ti pratam kolega na lavot |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
bosab
Сениор the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
џаки зашто бе да има карање.....или ти си расположен за кавга
|
|
bosab
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас МАЛА????ова ке го сватам како комплимент
|
|
bosab
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
аууу отпосле прочитав убо рече некој колега
|
|
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bosa, samo daj mi povod i odma ke te iskaram
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
bosab
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ова треба ли двосмислено да го сватам?
|
|
Bugi lav
Сениор Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
EVE ME I MENE DA VIDAM KOLKU PARA KONDURI DA NARACAM I STIKLI NEE E PROBLEM ZA TAKVA DEVOJKA NE KONDURI STO SAKATE TOA KE VI ZEMEME
|
|
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
|
|
bosab
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
чекај малку јас кум си барам не бива кумата сама да биде
|
|
Bugi lav
Сениор Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I KUM KE NAJDEME STO SE SEKIRAS AKO TREBA I KOLEGA NEKOJ KE TI NAJDAM UBAV I ZGODEN
|
|
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
|
|
bosab
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
некој како тие од лупус
|
|
Bugi lav
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NE BE OVIE OD NIKOB SE POZGODNI I NEOPHODNI
|
|
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
|
|
bosab
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хехехее знаев дека така ке речеш...ама ке причекам ја сабота и друго мислење да чујам за тие од никоб
|
|
Внеси реплика | страница <1 210211212213214 1769> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |