|
Постдипломски студии |
Внеси реплика | страница <1 45678> |
Автор | ||
Miriam
Сениор Регистриран: 25.Април.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 336 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa se razbirame, istoto go vikam i jas, deka ne se dobro organizirani rabotite. Se pravi po nesto, ama nekako bavno odi i sekogas na steta na studentite.
Inaku navistina ne mi e jasna legislativata za postdiplomskite vo Mk - ne ja pravev mojata magistratura tamu. Znam od iskustvoto na soprugot, koj zapocna so postdiplomski, megjutoa se bese tolku neorganizirano sto pomina skoro cela skolska godina od negovoto zapisuvanje do prviot odrzan cas
|
||
Try again. Fail again. Fail better.
|
||
Miriam
Сениор Регистриран: 25.Април.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 336 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da, tocno. Nasekade ima i dobri i losi raboti, i na sekoj negovite problemi mu se cinat najteski.
|
||
|
||
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Најубаво е кога проблемите се врзани со она што човек сака да го работи, а не да се секира дали треба да полага биологија за студира физика... |
||
|
||
gocefbn
Сениор Регистриран: 13.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 270 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ubavo e se ova za postdiplomskite studii no nasive univerziteti se i premnogu skapi no neefikasni i nepodgotveni za takov tip na nastava.
|
||
Make love and respect your profession
|
||
marence
Сениор Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас мислам човек треба да направи баланс спрема она што треба да го прави каде да вложува и дали да се сошколува. кога би имало кој да плаќа за постипломски време зошто да не
|
||
Miriam
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Хммм... па кој очекуваш да плати? Нема такво нешто. Ако сакаш да се запишеш, ќе штедиш (помалку излегување, кафиња, цигари), ќе бараш од фирмата каде што работиш да те спонзорира, ќе работиш дополнително, ќе земеш кредит, ќе бараш стипендии... Никој не ни е должен ништо и сами треба да се бориме. Ако беше лесно, ќе го правеа сите и немаше да се цени
Пред да се запишам на постдипломски работев 1 година (во Скопје) за да можам да си ги платам апликациите и тестовите што требаше да ги полагам. Не ми беше баш толку интересно да не излегувам навечер толку често, да си носам сендвичи од дома и да си купувам облека пет пати помалку од колешките, ама мој избор. За авионската карта до САД позајмив пари, ама дојдов Изменето од Miriam - 26.Април.2007 во 14:33 |
||
|
||
Kambareva
Нов член Регистриран: 09.Мај.2007 Локација: Bulgaria Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Здравейте съседи. Продават се кандидатстудентски теми за Софийски унивеститет "Св. Климент Охридски" по литература.
Ако някой се интересува може да пише на gam11@dir.bg
Поздрави и успех на всички
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а на англиски мале постов што е ова ??
|
||
marence
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Bravo Miriam, ti si za primer
|
||
Miriam
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Благодарам, Маренце... не сум го правела за да бидам за пример, туку имав цел и си се борев за неа. Еве баш сега си ја остварив и ти го посакувам истото и тебе... и на сите "борци":) |
||
|
||
marence
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
и јас сум борец се борам за егзистенција на семејството, затоа не можам да се дообразувам, но сепак се трудам, а младоста не се враќа, сега јас имам ученик вложувам за него и за мене не останува
|
||
Miriam
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па и тоа е борба, уште поголема дури. Со среќа на ученикот |
||
|
||
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Можеш и подоцна да студираш, ако се' уште имаш желба Сум видела студенти со 45, 50, 60 и 65 години, што студирале и зеле диплома |
||
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I so posle ?
|
||
Внеси реплика | страница <1 45678> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |