|
"ЈАС " во сексот... |
Внеси реплика | страница <1 678910 11> |
Автор | |
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Каква технологија??
вибро , пупички штоооо?? |
|
gocefbn
Сениор Регистриран: 13.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 270 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa zosto da ne,mozes i da se posluzis so elektronski spisanija odnosno "Kama Sutra" i sl. za tehnikite za vodenje ljubov kako i otvoren razgovor so "nekoj"-strucni seksolozi -konsultanti,advisors strucen kadar (ginekolozi) koj e vo sekoj slucaj poiskusen vo ovaa sfera (.. in this "sex planet") ,istrazuvanje na erogenite zoni,upotreba na masazi pred sex,aromaticni gelovi za tusiranje...promena na ambientot i se drugo sto e povrzano so Erotika-ta odnosno povtornoto zaveduvanje i dozivuvanje na orgazmi . A vo kraen slucaj i razmena na partnerot. dokolku e onevozmozeno se ona sto ke go primenis. |
|
Make love and respect your profession
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Po mene zena e kako kondura, nekoja e tesna, nekoja neugledna, nekoja udobna, nekoja raslapana i takaa. . .
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
се знае за крајниот резултат , финтава е да не се дојде до него Изменето од Eleni - 25.Април.2007 во 21:01 |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo sexot e najloso ako ima "JAS"
poubavo e da ima "NIE" |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
black-eyes
Сениор Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
srceto nikogas ne e "jas" toa e srce od dva kompaktni dela..... |
|
sweet esc.
Сениор Регистриран: 23.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 205 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mi se dopaga komentarot na anakin
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па у вистинска љубов мора да има НИЕ што знам јас оваа себичност на некој начин ја сметам за недостик на љубов кај еден од партнерите Сега секој си има свои барња ќе повторам но што знам и жртвување и навика на некоие задоволство на партнерот мислам е возможно , но ако навистина вистински се сака |
|
gocefbn
Сениор Регистриран: 13.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 270 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekako deka ne e interesno koga samo eden od partnerite go dozivuva orgazmot/te.Togas toa ne e veke ni sex a ne bi bi bilo i fer ."Jas" sum toj sto treba da ja vospostavi situacijata onaka kako sto treba dokolku sum poiskusniot a bi prifatil i mnogu raboti od nea ako se dobri.Zosto da ne. |
|
Make love and respect your profession
|
|
MaVnaTa
Сениор Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 165 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
goce bravo!najvazno vo seksot e nesebicnosta na dvajcata i otvorenata 'igra' na zborovi bez da postoi sram od nestata koi sakame da mu/i gi pruzime na nego/nea
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Темава е дали сте биле во такава ситуација а не како треба
|
|
marence
Сениор Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nikogas ne pravam raboti sto ne mi se pravat, a za nego neznam
treba da se postavi prasanje dali seksot i bez ljubov moze da bide dobar (za tie sto imale takvo iskustvo)
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сексот и без љубов може да е добар ако се работи за многу страст
но љубов во секс е и да се прават компомиси околу секс желбите ,значи нешто што тој го сака на пр, а мене не ми се допаѓа тооклу иили обратно, значи сакам да казжам течесно и духовно присоединување е лубов во вистинска смисла па дури и некогаш по цена на љубовта да се направи компромос |
|
MaVnaTa
Сениор Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 165 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne sum bila vo seksot 'iskoristena'.a i vie se rasprikazavte za seks od ljubov ili ne ili toa e vaseto 'jas'
|
|
Внеси реплика | страница <1 678910 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |