![]() |
|
"ЈАС " во сексот... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 11> |
Автор | |
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Каква технологија??
![]() ![]() ![]() вибро , пупички штоооо?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gocefbn ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 270 |
Pa zosto da ne,mozes i da se posluzis so elektronski spisanija odnosno "Kama Sutra" i sl. za tehnikite za vodenje ljubov ![]() ![]() A vo kraen slucaj i razmena na partnerot. ![]() |
|
Make love and respect your profession
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Po mene zena e kako kondura, nekoja e tesna, nekoja neugledna, nekoja udobna, nekoja raslapana i takaa. . .
|
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од Eleni - 25.Април.2007 во 21:01 |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
vo sexot e najloso ako ima "JAS"
poubavo e da ima "NIE" |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
black-eyes ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
srceto nikogas ne e "jas" toa e srce od dva kompaktni dela..... ![]() |
|
![]() |
|
sweet esc. ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 205 |
mi se dopaga komentarot na anakin
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
па у вистинска љубов мора да има НИЕ ![]() што знам јас оваа себичност на некој начин ја сметам за недостик на љубов кај еден од партнерите ![]() ![]() ![]() Сега секој си има свои барња ќе повторам но што знам и жртвување и навика на некоие задоволство на партнерот мислам е возможно , но ако навистина вистински се сака ![]() |
|
![]() |
|
gocefbn ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 270 |
Sekako deka ne e interesno koga samo eden od partnerite go dozivuva orgazmot/te.Togas toa ne e veke ni sex a ne bi bi bilo i fer ."Jas" sum toj sto treba da ja vospostavi situacijata onaka kako sto treba dokolku sum poiskusniot a bi prifatil i mnogu raboti od nea ako se dobri.Zosto da ne. |
|
Make love and respect your profession
|
|
![]() |
|
MaVnaTa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 165 |
goce bravo!najvazno vo seksot e nesebicnosta na dvajcata i otvorenata 'igra' na zborovi bez da postoi sram od nestata koi sakame da mu/i gi pruzime na nego/nea
|
|
![]() |
|
Темава е дали сте биле во такава ситуација а не како треба
![]() ![]() |
|
![]() |
|
marence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 365 |
Nikogas ne pravam raboti sto ne mi se pravat, a za nego neznam
treba da se postavi prasanje dali seksot i bez ljubov moze da bide dobar (za tie sto imale takvo iskustvo)
|
|
![]() |
|
Сексот и без љубов може да е добар
![]() ![]() но љубов во секс е и да се прават компомиси околу секс желбите ,значи нешто што тој го сака на пр, а мене не ми се допаѓа тооклу иили обратно, значи сакам да казжам течесно и духовно присоединување е лубов во вистинска смисла па дури и некогаш по цена на љубовта да се направи компромос ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
MaVnaTa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 165 |
ne sum bila vo seksot 'iskoristena'.a i vie se rasprikazavte za seks od ljubov ili ne ili toa e vaseto 'jas'
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |