|
ПРИЈАТЕЛИТЕ НА ФЕНИКСОТ |
Внеси реплика | страница <1 149150151152153 1769> |
Автор | |
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro utro brat PITU |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mene mi se spie pa bi ti predlozil da legneme
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
bosab
Сениор the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не прифаќам ,,непристојни предлози,,
|
|
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ti si sreco pravi muskarac
Pogledom svaku skidas Samo tesne majce nosis Ti sreco sam na sebe otkidas Mislis da su sve zene tvoje igrackice na navijanje Ja mislim da si stvarno zasluzio jedno malo odbijanje Ref: Ide maca oko tebe Pazi da te ne ogrebe Pali mali sa ovog’ sveta S’ tobom sam dok imam cigareta Ide maca oko tebe Pazi da te ne ogrebe Pali mali nisam mala Ja bih se s’ tobom samo igrala Poigrala, igrala, poigrala, igrala, poigrala, igrala… Ma, dobar si u dusi ali… Ha, ha, ha… Ti si sreco pravi muskarac Pogledom svaku skidas Samo tesne majce nosis Ti sreco sam na sebe otkidas Mislis da su sve zene tvoje igrackice na navijanje Ja mislim da si stvarno zasluzio jedno malo odbijanje Ref: Ide maca oko tebe Pazi da te ne ogrebe Pali mali sa ovog’ sveta S’ tobom sam dok imam cigareta Ide maca oko tebe Pazi da te ne ogrebe Pali mali nisam mala Ja bih se s’ tobom samo igrala Poigrala, igrala, poigrala, igrala, poigrala, igrala… Dobar si decko ali… Ha, ha, ha… Igrala, poigrala,igrala Ma, dobar si u dusi ali… Ha, ha, ha… Igrala, poigrala, igrala, poigrala, igrala, poigrala,igrala Dobar si decko ali… Ha, ha, ha |
|
s.r. Dzaki |
|
PITU GULI
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
еве ве гушкам сите ,
освен брат ми џаки...
ама гужва сум...
еба го....
|
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kolega,jas poedinecno TEBE TE GUSHNAV..a ti SITE...ZAEDNO..NE E FER
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne smees da me gushnesh, ke ti dadam zholt karton nemoj posle da rechesh kako toj brazilskiot fudbaler, ne znaev deka e zabraneto spored pravilata
|
|
s.r. Dzaki |
|
Bugi lav
Сениор Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas poedinacno site ve guskam
|
|
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
|
|
Teta
Сениор Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro utro..
|
|
A creative mind will always survive bad advice
|
|
ana marija
Сениор UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo nemoj da se zguzvash mnogu
i val se izgubi i bosa
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
ana marija
Сениор UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro utro teta
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ete Lavceto znae kako treba so zeni i devojki... Poedinecno gushkanje...toa e TOA |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
Teta
Сениор Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
delite kartoni...sabajlecki
|
|
A creative mind will always survive bad advice
|
|
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
treba da razjasnime shto e gushkanje |
|
s.r. Dzaki |
|
Внеси реплика | страница <1 149150151152153 1769> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |